ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βραβείο σχεδιασμού για τη Bentley EXP 10 Speed 6

Βραβείο σχεδιασμού για τη Bentley EXP 10 Speed 6

Μια ομάδα έμπειρων κριτών στο παγκοσμίου φήμης Concorso d’Eleganza Villa D’Este, επέλεξαν τη Bentley EXP 10 Speed 6 για το «Βραβείο Σχεδιασμού για concept & πρωτότυπα αυτοκίνητα», μετά την εμφάνισή του στην ιταλική έκθεση αντίκας που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει το συναρπαστικό μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας και δόθηκε στο διευθυντή σχεδίασης της Bentley, κ. Luc Donkerwolke. Οι κριτές επέλεξαν τη Bentley EXP 10 Speed 6 σαν το καλύτερο μοντέλο το οποίο συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη διαχρονική σχεδιαστική αντίληψη και εμφάνιση της Bentley με τη σύγχρονη τεχνική.

Η ισχυρή και ξεχωριστή Bentley EXP 10 Speed 6, δείχνει την μελλοντική κατεύθυνση της πολυτέλειας και των επιδόσεων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την προηγμένη υβριδική τεχνολογία.

«H EXP 10 Speed 6 είναι το πιο πολυσυζητημένο πρωτότυπο αυτοκίνητο των τελευταίων ετών και ήταν το αστέρι στην έκθεση της Γενεύης, ενώ δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη και τη Σαγκάη από τους εμπόρους, τους πελάτες και τα μέσα ενημέρωσης. Αυτό το εξαιρετικά πολυπόθητο βραβείο αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας της πεμπτουσίας του βρετανικού σχεδιασμού μας», δήλωσε ο διευθυντής σχεδίασης της φίρμας, κ. Luc Donkerwolke.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Concorso d’Eleganza Villa D’Este πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1929, στις όχθες της Λίμνης Κόμο και συγκεντρώνει ιδιοκτήτες και λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.