To Νέο Volkswagen Golf ALLTRACK στην Ελληνική Αγορά

To Νέο Volkswagen Golf ALLTRACK στην Ελληνική Αγορά

Έρχεται το Golf ALLTRACK στην Ελληνική αγορά. Αποτελεί τη νέα προϊοντική πρόταση της Volkswagen για εκείνους που επιθυμούν να συνδυάσουν την άνεση και τους χώρους, με την ελευθερία κίνησης σε off-road συνθήκες. 

Το Golf ALLTRACK διατίθεται αποκλειστικά με την τεχνολογία τετρακίνησης  4MOTION, που προορίζεται να ανταποκρίνεται σε δύσκολες οδηγικές συνθήκες, χωρίς να  χάνεται η ιδιαιτερότητα του μοντέλου και ιδιαίτερα του Golf Variant, όντας έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη μεταφοράς. 

Η τετρακίνηση 4ΜΟΤΙΟΝ σε συνδυασμό με την κατά 20mm ψηλότερη ανάρτηση (σε σχέση με το Golf Variant) και το Driving Profile με off road mode (βασικός εξοπλισμός) προσδίδουν στο Golf ALLTRACK  χαρακτηριστικά που συναντάμε σε αυτοκίνητα κατηγορίας SUV.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η επιλογή off road στο Driving Profile παραμετροποιεί συγκεκριμένα συστήματα, προσδίδοντας στο Golf ALLTRACK off road χαρακτηριστικά. Οι ρυθμίσεις αφορούν στις ακόλουθες λειτουργίες:

* το Hill Descent Control (σύστημα ελέγχου ταχύτητας καθόδου)

* την μεταβολή της απόκρισης κατά την επιτάχυνση (πιο προοδευτική για καλύτερο έλεγχο)

* το ABS (με το διάστημα ενεργοποίησης να έχει αυξηθεί έτσι ώστε, σε συνθήκες κατάβασης λόφου, το μικρό μπλοκάρισμα των τροχών να δημιουργεί τεχνητά ένα όγκο από πέτρες ή χαλίκια εμπρός από τα ελαστικά, βελτιώνοντας την πρόσφυση) 

Παράλληλα, το Driving Profile, διαθέτει τις γνωστές από το Golf επιλογές Normal, Sport, Individual επιβεβαιώνοντας τον διττό χαρακτήρα του Golf ALLTRACK.

Η ανεξάρτητη εξωτερική σχεδίαση του Golf ALLTRACK με τους νέους προφυλακτήρες με προστατευτικές ποδιές, τις ειδικές επενδύσεις περιφερειακά του αμαξώματος, τα τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ και θόλους τροχών, καθώς και τις νέες ζάντες αλουμινίου “Valley” 17-ιντσών, επιβεβαιώνουν και οπτικά τον off road χαρακτήρα του αυτοκινήτου.Το εσωτερικό του νέου μοντέλου διαθέτει το χαρακτηριστικό DNA του Golf με γνώμονα πάντα την άνεση, την εργονομία και την οδηγική απόλαυση.

To Golf ALLTRACK εφοδιάζεται με 4 κινητήρες (1 βενζινοκινητήρα και 3 κινητήρες πετρελαίου) προδιαγραφών ρύπων EU6 αποκλειστικά με τετρακίνηση 4ΜΟΤΙΟΝ.Για πρώτη φορά στο Golf, τοποθετείται ο ισχυρός 1.8 TSI 180PS με DSG6 ο οποίος προσφέρει μέγιστη ροπή 280Nm από μόλις 1.350 σ.α.λ, ενώ επιταχύνει (0-100) στα 7,8 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα 217 km/h. Στις εκδόσεις με κινητήρες Diesel, πρωτοστατεί ο best seller 1.6 TDI 110PS με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ροπή 250Nm / 1.500 – 3.000 σ.α.λ και μέση κατανάλωση μόλις 4,7lt / 100km. Με ροπή 380Nm / 1.750 – 3.250 σ.α.λ , επιτάχυνση (0-100) σε 7,8 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 219 km/h, ο 2.0 TDI 184PS με DSG6 αποτελεί την ισχυρότερη έκδοση του Golf ALLTRACK. H γκάμα των κινητήρων diesel ολοκληρώνεται με τον 2.0 TDI 150PS με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στο βασικό εξοπλισμό του Golf ALLTRACK περιλαμβάνονται:

* Ζάντες αλουμινίου “Valley” 7J X 17 με ελαστικά 205/55 R17

* Ανάρτηση με βελτιωμένες Off-Road δυνατότητες (+20 mm ύψος)

* Διακοσμητικά χρωμίου στη βάση των παραθύρων

* Ράγες Οροφής ασημί χρώματος

* Εξωτερικοί καθρέφτες σε χρώμα Ασημί μεταλλικό

* Προβολείς ομίχλης εμπρός με στατικό φωτισμό στροφών

* Πεντάλ με επένδυση αλουμινίου

* Φιλέτα αλουμινίου με λογότυπο  ALLTRACK στα κατώφλια των εμπρός θυρών

* Εσωτερικός φωτισμός Ambient

* Δερμάτινο τιμόνι και δερμάτινες επενδύσεις στο λεβιέ ταχυτήτων

* Climatronic

* Cruise Control, Driving Profile

* Infotainment COMPOSITION MEDIA 2ης γενιάς (ΜΙΒ2)

* Λειτουργίες συνδεσιμότητας App Connect με MirrorLink TM

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.