ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Νέο Honda HR-V: SUV, Coupe ή Πολυμορφικό;

Νέο Honda HR-V: SUV, Coupe ή Πολυμορφικό;

Αναμένοντας την παρουσίαση του νέου HR-V, δεν έχουμε παρά να μεταφέρουμε τα στοιχεία του, όπως αυτά μας δόθηκαν από την ίδια την εταιρία και αφορούν τη νέα γενιά συμπαγούς SUV

– Coupé εμφάνιση και στιβαρότητα SUV 

– Eυρυχωρία και πολυμορφικότητα χώρου αποσκευών

– Μοντέρνα σχεδίαση εσωτερικού με υλικά υψηλής ποιότητας 

– Μηχανολογική σχεδίαση για να συνδυάζει επιδόσεις με οικονομία

– Χαρακτηριστικά προηγμένης ασφάλειας

Παρουσιάζοντας μία νέα γενιά συμπαγών  SUV στην αγορά, το νέο Honda HR-V αντιπροσωπεύει μία ιδιαίτερη πρόταση στην κατηγορία crossover: χαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV, οδηγική εμπειρία και επιδόσεις με οικονομία.

Η Honda εκτιμά ότι το 70% των πελατών του νέου HR-V θα είναι πελάτες που θα κατακτήσει από άλλες μάρκες, κυρίως ιδιοκτήτες MPV και hatchback κατηγορίας C. Το HR-V μήκους 4.3-m απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς εργένηδες και ζευγάρια που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα οικογένεια, ενδιαφέρονται για το lifestyle και παρακολουθούν τις τάσεις του design.

Με την πρώτη ματιά, το νέο HR-V προβάλλει μία εικόνα νεανικότητας με άποψη, όπου οι ανάγλυφες γραμμές ενός coupé «αγκαλιάζουν» την ουσία ενός στιβαρού SUV. Το σχετικά μεγάλο ύψος του HR-V (1.605 mm), μαζί με τα έντονα χαρακτηριστικά, συντελούν σε μία αίσθηση στιβαρότητας, δυναμισμού και ασφάλειας.

Στο εσωτερικό, το νέο HR-V προσφέρει στους επιβάτες ευρυχωρία και  – χάρη στο καινοτόμο σύστημα Magic Seat της Honda – ευελιξία διαμόρφωσης. Μαλακά υλικά ποιότητας και σχεδιαστικό στυλ προσδιορίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές της Honda συνδύασαν την άνεση με την αίσθηση ενός σπορ, προστατευμένου cockpit. 

Το νέο HR-V θα διατίθεται από το ξεκίνημα των πωλήσεων του με έναν πολύ αποδοτικό 1.6 i-DTEC diesel (120 ίπποι) και έναν βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC (130 ίπποι), και οι δύο της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Ο diesel συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ ο βενζινοκινητήρας αντίστοιχα είτε με εξάρι μηχανικό ή με CVT. 

Το νέο HR-V ανήκει στο κύμα νέας γενιάς και νέων οχημάτων Honda που προβάλλουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της μάρκας, η οποία στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των πελατών της. Η νέα σειρά HR-V της Honda με τρεις εκδόσεις εξοπλισμού θα αρχίσει να πωλείται σε όλη την Ευρώπη στα μέσα του 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.