Το νέο Mitsubishi Pajero Sport έχει…. επιθετική εμφάνιση (εικόνες & video)

Το νέο Mitsubishi Pajero Sport έχει…. επιθετική εμφάνιση (εικόνες & video)

Επίσημη παρουσίαση του νέου Mitsubishi Pajero Sport στην έκθεση της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, και έναρξη των πωλήσεων του στη χώρα της Άπω Ανατολής και στη συνέχεια στην Αυστραλία και τις άλλες αγορές, με την Ευρώπη να παίρνει σειρά το 2016.

Χαρακτηριστικό του μήκους σχεδόν 4,80 μέτρων νέου SUV της Mitsubishi είναι η αρκετά επιθετική σχεδίασή του, με το σχετικά τετράγωνο σχήμα, ενώ στο εσωτερικό του οι χώροι φτάνουν και περισσεύουν για μέχρι και 7 επιβάτες. Παράλληλα ο εξοπλισμός ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης είναι ουσιαστικά πλήρης.

Το νέο Pajero Sport βασίζεται στα μηχανικά μέρη του πικ-απ L200 (πρεμιέρα στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο) κι έτσι έχει τον ίδιο turbo diesel των 2.400 κυβικών, καθώς και με το ίδιο σύστημα τετρακίνησης Super-Select 4WD-II. Διαθέσιμες θα είναι δύο εκδόσεις, η βασική με 154 ίππους και 380 Nm και η πιο ισχυρή με 181 άλογα και 430 Nm.

Σύμφωνα με την Mitsubishi, ολοκαίνουργιο είναι το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων (αντικαθιστά το μέχρι τώρα 5άρι), η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 13 χιλιοστά στα 218, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι κάτω από τα 200 γραμμάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.