ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παιχνίδια: πιό ρεαλιστικά από την πραγματικότητα (video)

Παιχνίδια: πιό ρεαλιστικά από την πραγματικότητα (video)

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν αρχίσει πλέον να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αυτοκινητοβιομηχανία, τους αγώνες, τις ειδικές εκδόσεις μοντέλων, στην προβολή τους, στην επαφή ανθρώπων όλων των ηλικιών με τα διάφορά trade marks και την εξοικείωσή τους με αυτά.

FIA World Rallycross Championship

To περιεχόμενο του FIA World Rallycross Championship είναι πλέον διθέσιμο από την έκδοση Steam Early Access του DiRT Rally™ που εξέλιξε η γνωστή σε όλους τους gamers Godemasters.

Πλέον όσοι έχουν το DiRT Rally™, μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνες με τα υπεραυτοκίνητα του RX, τα οποία έχουν περισσότερη ισχύ και μπορούν να επιταχύνουν ταχύτερα από σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε αγώνες. Πιάνουν τα 100 χ.α.ω. από στάση σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, πριν αντιμετωπίσουν άλματα, λακκούβες και φουρκέτες σε ένα μίγμα χώματος και ασφάλτου. Οι παίχτες θα μπορούν είτε να παίξουν στην World RX Career Mode, είτε να δημιουργήσουν τους δικούς τους αγώνες.

Το πρώτο, από τα αναμενόμενα δύο, πακέτα λογισμικού για το Rally Cross έχουν γνήσια ονόματα οδηγών και βαψίματα αυτοκινήτων και δύο γνήσιες πίστες. Δυστυχώς το DiRT Rally™ είναι διαθέσιμο μόνο για PC και σύμφωνα με τις δηλώσεις στελεχών της Godemasters, δεν είναι ακόμη μέσα στο πρόγραμμά τους εκδόσεις για κονσόλες παιχνιδιών.

Forza Motorsports και Ford Focus RS

Ένα Ford Focus RS ειδικά βαμμένο πάνω στα σχέδια παικτών του παιχνιδιού Forza Motorsports για το Xbox, παρουσιάστηκε πριν την έκθεση 2015 Gamescom στην Κολωνία της Γερμανίας. Το αυτοκίνητο οδήγησε ο Stig από το Top Gear του BBC!

O Stig, που έφερε το αυτοκίνητο στην εκδήλωση και το παρουσίαζε όλη τη βραδιά, θα είναι και μέρος του νέου Forza Motorsport 6 game για την κονσόλα Microsoft Xbox One.

Το σημερινό Ford Focus RS είναι η τρίτη γενιά του μοντέλου, μετά από αυτά του 2002 και του 2009. Έχει κινητήρα 2.3 λίτρων που αποδίδει 350 ίππους και πλασάρει το σύστημα Ford Performance All-Wheel-Drive με ηλεκτρονικές επιλογές στο στήσιμο που περιλαμβάνουν από drift mode μέχρι launch control.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί με το ειδικό Focus RS, η Ford και η Microsoft παρουσίασαν και το ολοκαίνουριο Ford GT, όπως αυτό παρουσιάζεται στο παιχνίδι Forza Motorsport 6, που θα πρωτοεμφανιστεί στην Gamescom. Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα αεροδυναμικό αμάξωμα από ίνες carbon fibre και κινείται από έναν κινητήρα V6 με διπλό υπερσυμπιεστή. Το μεγάλο μυστικό είναι βέβαια η ενεργή του ανάρτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.