H σωστή γραφή του… ταξιδεύοντας !

H σωστή γραφή του… ταξιδεύοντας !

Mία πρόταση του αύριο της αυτοκίνησης, όπου ο εξερευνητής/οδηγός θα κινεί ταυτόχρονα αυτοκίνητο και σπίτι, στο κυνήγι του αυτόνομου της περιπέτειας, απαλλαγμένου από κάθε σύνδεσμο με το κατεστημένο της μεγαλούπολης, του τσιμέντου, της κυκλοφορικής συμφόρησης, του ωραρίου, του seven/eleven.

Το νέο εκθεσιακό αυτοκίνητο Fiat Ducato 4×4 Expedition παρουσιάζεται με χαρακτηριστικά όπως υψηλές επιδόσεις και άνεση, ενώ είναι ιδανικό για σπορτίφ, περιπετειώδεις πελάτες που θέλουν να πάνε πέρα από την πεπατημένη.

Χτισμένο πάνω στη βάση Ducato camper, με εκτεταμένο πρόβολο και ψηλή οροφή, το 4×4 Expedition είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την κορυφαία εταιρεία εξοπλισμού οχημάτων αναψυχής Tecnoform. Συμμετοχή στο εγχείρημα έχει και η Dangel για το σύστημα τετρακίνησης και η Olmedo για τις προσαρμογές του αμαξώματος.

Ανοίγοντας νέους δρόμους: η Fiat Professional, κατασκευαστής της βάσης που προτιμάται από τους κατασκευαστές και τους πελάτες στην κατηγορία των Camper Van, στοχεύει να κάνει άνοιγμα σε νέους πελάτες, ώστε να επιτύχει την επέκτασή της σε ένα τομέα που σήμερα ανέρχεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25% στην ευρωπαϊκή αγορά των αυτοκινούμενων και συνεχίζει να αυξάνεται.

Με το Show Camper Van, που δεν θα διατίθεται στην αγορά, το Fiat Ducato επαναβεβαιώνει τη θέση του ως πρώτη επιλογή βάσης για τους κατασκευαστές αυτοκινούμενων σε όλη την Ευρώπη.

Με αυτό το μοναδικό όχημα, η Fiat Professional επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία της και φιλοδοξεί να ανοίξει νέους δρόμους για την κατηγορία. Χτισμένη πάνω στο bestseller, τη βάση αυτοκινούμεων Fiat Ducato, με διαμόρφωση με μακρύ μεταξόνιο με πρόβολο και ψηλή οροφή, αναδεικνύει το Fiat Ducato 4×4 Expedition είναι σχεδιασμένο για περιπετειώδεις ανθρώπους που αναζητούν ένα αυτοκίνητο που να είναι υψηλών επιδόσεων κι ευκίνητο στο δρόμο και να διαθέτει ένα μεγάλο, άνετο χώρο στο εσωτερικό του και περισσότερο εσωτερικό ύψος από το συνηθισμένο. 

Ένα ακόμη από τα πιο δυνατά σημεία του μοντέλου είναι η ευκολία οδήγησης και ελέγχου: οδηγείται όπως ένα οποιοδήποτε επιβατικό αυτοκίνητο, είναι ασφαλές, ευχάριστο, προσφέρει μεγάλη ορατότητα και άνετα καθίσματα.

Το Fiat Ducato 4×4 Expedition εξοπλίζεται με τον κινητήρα 2.3 150 HP, χρησιμοποιώντας το τελευταίας γενιάς σύστημα Multijet II και λειτουργία Gear Shift Indicator που δείχνει στον οδηγό ποια σχέση να επιλέξει στο κιβώτιο για να επιτυγχάνει τη μέγιστη οικονομία. Σε συνδυασμό με την τετρακίνηση που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Dangel, καθιστά απλή την αντιμετώπιση των πιο απαιτητικών δρόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.