ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένα SMS που στοίχισε μία ζωή και μία αναπηρία (video)

Ένα SMS που στοίχισε μία ζωή και μία αναπηρία (video)

Ένα ζευγάρι έκανε την καθημερινή του βόλτα, από το πεζοδρόμιο, σε μια μικρή πόλη στις ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή μία κυρία έγραφε το SMS της, οδηγώντας ένα μεγάλο SUV. H σειρά που παραθέτουμε τις δύο πράξεις έχει ιδιαίτερη σημασία, μια και το SMS την απορρόφησε, ανέβασε ταχύτητα, δεν πρόσεξε και έπεσε στο Subaru που πήγαινε μπροστά της.

Το τελευταίο έφυγε ανεξέλεγκτα προς το ζευγάρι. Ο άντρας είδε την καταστροφή να έρχεται και έσπευσε να γλυτώσει τη γυναίκα του σπρώχνοντάς την μακριά. Ο ίδιος σκοτώθηκε, ενώ η γυναίκα ταλαιπωρείται να επανέλθει σε μία φυσιολογική ζωή και να μεγαλώσει τα 9 (!) παιδιά τους. Περισσότερα από 5.000 κρυσταλλάκια είχαν μπει στο κεφάλι της, ενώ πολλαπλά κατάγματα είχαν καταντήσει το σώμα της ένα ιατρικό «παζλ». 

Κάποια απλά πράγματα μπορεί να είναι μοιραία όταν έχουν να κάνουν με την οδήγηση. Ας προσέχουμε λοιπόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.