ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρεκόρ προσέλευσης στην έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» (φωτό)

Ρεκόρ προσέλευσης στην έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» (φωτό)

Οι πρεμιέρες των νέων μοντέλων αλλά και η θετική ανταπόκριση από πλευράς εισαγωγέων έπαιξαν θετικό ρόλο στην προσέλευση του κόσμου που αγαπά το χώρο της αυτοκίνησης. Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου έπεσε η αυλαία της φετινής έκθεσης και ο απολογισμός ήταν θετικός παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στη Δυτική Αττική.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι φέτος επισκέφτηκαν την έκθεση περισσότεροι από 82.000 φίλοι του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας .

Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι αυτοκινήτων έμειναν ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των επισκεπτών και θεωρούν ότι η έκθεση συνέβαλε καθοριστικά στην προβολή των νέων μοντέλων και των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας. Επίσης, είναι μεγάλος ο αριθμός των παραγγελιών που πήραν οι εκπρόσωποι των εταιρειών κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Καθοριστικό ρόλο στην θερμή υποδοχή της έκθεσης έπαιξε η παρουσία μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων. Στη φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια πρεμιέρα τουλάχιστον 15 αυτοκινήτων που έχουν μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. Επίσης, οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι στη προσπάθεια τους να προσελκύσουν τους επισκέπτες και να προβάλουν καλύτερα τα προϊόντα τους, δημιούργησαν νέα περιπτερά μοντέρνας αισθητικής σύμφωνα με τις προδιαγραφές των εργοστασίων.

Στο εκθεσιακό περιβάλλον του After Market, οι εκπρόσωποι των εταιρειών είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους, να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους και να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων τους. Φέτος, συμμετείχε μεγάλος αριθμός εταιρειών από το ευρύτερο φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αυτοκινήτου.

Η διοίκηση της έκθεσης ανανεώνει το ραντεβού με τον κλάδο του αυτοκινήτου το φθινόπωρο του 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.