ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παγκόσμια Παρουσίαση στην Ελλάδα! Οι πρώτες εικόνες του νέου Dacia Duster

Παγκόσμια Παρουσίαση στην Ελλάδα! Οι πρώτες εικόνες του νέου Dacia Duster

Αν και η Παγκόσμια παρουσίαση του νέου Dacia Duster είναι προγραμματισμένη – για τους Έλληνες δημοσιογράφους- στις 15 Δεκεμβρίου – ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από το νέο μοντέλο. Η παγκόσμια παρουσίαση γίνεται στην Ελλάδα και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για την προβολή της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ένα κομμάτι της off road διαδρομής είναι στα Λατομεία Διονύσου.

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου όπου θα διαρκέσει η Παγκόσμια Παρουσίαση , περισσότεροι από 540 δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο θα επισκεφθούν τη χώρα μας για να οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο Dacia DUSTER.

Τα νέα DUSTER ήδη κάνουν ατέλειωτα χιλιόμετρα στους δρόμους της Αττικής. Οι πρώτοι ξένοι δημοσιογράφοι πήραν μια πρώτη γεύση τόσο από το αυτοκίνητο, όσο και από τα υπέροχα τοπία που επέλεξαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η κατασκευή ειδικής πίστας στα Λατομεία Διονύσου ώστε οι δημοσιογράφοι να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου.

Το κέντρο της εκδήλωσης είναι το ξενοδοχείο Cape Sounio, αλλά και το ξενοδοχείο Sofitel στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η Dacia για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχει στήσει μια σειρά υποστηρικτικών υποδομών με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων, αλλά και τη συντήρηση των οχημάτων δοκιμής.

Παράλληλα με το νέο Dacia DUSTER, η διοργάνωση χρησιμοποιεί τόσο τα Dacia SANDERO STEPWAY, όσο και τετρακίνητα Dacia DUSTER της παρούσας γενιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER στην Ελλάδα δημιουργήθηκε σχετικό video το οποίο έχει αναρτηθεί εκτός των άλλων και στο youtube

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.