Πρεμιέρα του Jeep Wrangler στην Αυτοκίνηση

Πρεμιέρα του Jeep Wrangler στην Αυτοκίνηση

H Jeep, η ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία που είναι συνώνυμη με την ελευθερία και την ανακάλυψη, ανανεώνει δυναμικά το στόλο των μοντέλων της με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει οχήματα που διατηρούν τις απαράμιλλες εκτός δρόμου ικανότητές τους και συγχρόνως πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια τεχνολογίας και ασφάλειας.

Το facelift του Jeep Renegade και η ολοκαίνουργια έκδοση του εμβληματικού Jeep Wrangler, αποτελούν δύο από τα νέα μοντέλα της Jeep για το 2018 και θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της Έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ EKO 2018» .

Τέσσερα χρόνια αφότου το Jeep Renegade πρωτοπαρουσιάστηκε και έφερε τις αυθεντικές Οff-road ικανότητες στην κατηγορία των μικρο-μεσαίων SUV, η Jeep προχωρά στην ανανέωση του best seller μοντέλου της.

Το ανανεωμένο Jeep Renegade MY2019, έρχεται με ουσιαστικές παρεμβάσεις σχεδίασης και τεχνολογίας που το καθιστούν πιο δυναμικό, πιο ασφαλές, πιο ποιοτικό και συγχρόνως πιο οικονομικό, χωρίς να αλλοιώνουν τον αυθεντικό Go Anywhere – Do Anything χαρακτήρα του.

Εξωτερικά, διαφοροποιείται από τους νέους σπορ εμπρός και πίσω προφυλακτήρες.

Καινούργια είναι και τα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED (εμπρός και πίσω), ενώ μικρές επεμβάσεις έχουν γίνει και στην εμβληματική μάσκα με τις επτά γρίλιες.

Οι καινούργιοι 3κύλινδροι και 4κύλινδροι turbo κινητήρες βενζίνης Multiair III που κάνουν το ντεμπούτο τους στο νέο Jeep Renegade, περιλαμβάνουν μία μονάδα 1.0 λίτρου απόδοσης 120 ίππων και τον 1.3 λίτρων κινητήρα που αποδίδει 150 ίππους ή 180 ίππους (ανάλογα με την έκδοση).

Η γκάμα κινητήρων ολοκληρώνεται με τους ανανεωμένους πετρελαιοκινητήρες MultiJet IIμε SCR (Selective Catalytic Reduction) 1.6 λίτρων 120 ίππων και 2.0 λίτρων με απόδοση 140 και 170 ίππων (ανάλογα με την έκδοση).

Οι επεμβάσεις στο Jeep Renegade MY2019 περιλαμβάνουν ακόμα σχεδιαστικές αλλαγές στο εσωτερικό με νέα υλικά και ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα που διαθέτει ειδική θήκη για κινητά τηλέφωνα, νέες ποτηροθήκες και περισσότερες θέσεις για μικροαντικείμενα.

To νέο μοντέλο εφοδιάζεται με το νέο σύστημα infotainment Uconnect 4ης γενιάς, με οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης 5, 7 και 8.4 ιντσών και πλήρη ενσωμάτωση Apple CarPlayκαι Android Auto.

Το νέο μοντέλο, έχει αναβαθμιστεί περαιτέρω ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ένα πακέτο συστημάτων που εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Στον βασικό εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνονται πλέον το ενεργό σύστημα Lane Sense Departure Warning-Plus και το Intelligent Speed Assist με αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ προσφέρεται και αναβαθμισμένη έκδοση του Automatic park assist – park sense που μπορεί να εκτελεί αυτόματα ελιγμούς παρκαρίσματος αλλά και εξόδου από θέση στάθμευσης.

Για να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια των επιβατών του, το πλήρες πακέτο συστημάτων του νέου Renegade, περιλαμβάνει επίσης το σύστημα αποτροπής πρόσκρουσης ForwardCollision Warning-Plus με Active Emergency Braking, τον ενεργό αυτόματο πιλότοAdaptive Cruise Control, την ειδοποίηση τυφλών σημείων Blind-Spot Monitoring αλλά και την παρακολούθηση κάθετου εμποδίου κατά την οπισθοπορεία Rear Cross PathDetection.

Οι θρυλικές ικανότητες της Jeep στην εκτός δρόμου κίνηση εξασφαλίζονται και στο νέοRenegade μέσω δύο συστημάτων 4Χ4, του Jeep Active Drive και του Jeep Active DriveLow, που προσφέρουν τις κορυφαίες επιδόσεις εκτός δρόμου κίνησης στην κατηγορία.

Αύριο Παρασκευή, μια ημέρα πριν ανοίξουν οι Πύλες της Έκθεσης θα γίνει στο press day η αποκάλυψη του Jeep Wrangler αλλά και του ανανεωμένου Renegade.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.