ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Mercedes-Benz Ελλάς στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018 αποκάλυψε την νέα Α-Class Sedan

H Mercedes-Benz Ελλάς στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018 αποκάλυψε την νέα Α-Class Sedan

Εως τις 18 Νοεμβρίου στα περίπτερα 10 & 11 του Ολυμπιακού Ακινήτου Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) η Mercedes-Benz θα έχει όλα τα νέα της μοντέλα.

Την Παρασκευή, στην Press day o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz κος Ι. Καλλίγερος μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων κο Ν. Πρέζα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της Α-Class Sedan, της νέας μπερλίνας των compact μοντέλων που συμπληρώνει την υπερ-πλήρη παλέτα της μάρκας στα μικρομεσαία αυτοκίνητα.

Στα περίπτερα της εταιρίας μπορείτε να δείτε ακόμη τα μοντέλα Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC 4-doorCoupé & Mercedes-AMG E 53 Coupé που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.

Μαζί τους βρίσκεται και η CLS, το τετράθυρο κουπέ που έθεσε νέα πρότυπα στο παγκόσμιο design όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004. Στην 3η γενιά που διανύει τραβά τα βλέμματα στην έκδοση 350d4MATIC Coupé με εξοπλισμό AMG Line.

Αισθητή κάνει την παρουσία της και η γκάμα των compact μοντέλων, αφού το «παρών» δίνουν οι Α160, Α200 sedan, B180d, CLA 180d και GLA 200, ενώ η επιβλητική G-Class με τη G500 και η εντυπωσιακή GLC 250d SUV δίνουν το «εκτός δρόμου» στίγμα της μάρκας.

Στην Έκθεση μπορείτε να δείτε το αμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς, την ειδική έκδοση smart fortwo champagne και ένα παιχνιδιάρικο smart forfour στην έκδοση darkmatter!

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC 4-door Coupé & Mercedes-AMG E 53 Coupé που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό. Μαζί τους βρίσκεται και η CLS, το τετράθυρο κουπέ που έθεσε νέα πρότυπα στο παγκόσμιο design όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004. Στην 3η γενιά που διανύει τραβά τα βλέμματα στην έκδοση 350d 4MATIC Coupéμε εξοπλισμό AMG Line.

Αισθητή κάνει την παρουσία της και η γκάμα των compact μοντέλων, αφού το «παρών» δίνουν οι Α160, Α200 sedan, B180d, CLA 180d και GLA 200, ενώ η επιβλητική G-Class με τη G500 και η εντυπωσιακή GLC 250d SUV δίνουν το «εκτός δρόμου» στίγμα της μάρκας.

Τέλος, αλλά όχι τελευταία, η smart έχει σημαντική παρουσία στην Έκθεση με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς, την ειδική έκδοση smartfortwo champagne και ένα παιχνιδιάρικο smartforfour στην έκδοση dark matter!

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων της μάρκας, αλλά και διαδραστικές εφαρμογές σε tablets μπορούν να ενημερώσουν κατανοητά και ξεκάθαρα για όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες ενοικίασης της υπηρεσίας StarRent | Mercedes-Benz & smartRentals. Η Mercedes-Benz βρίσκεται στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018 και σίγουρα εντυπωσιάζει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.