To νέο Ford Ranger Raptor για πρώτη φορά στην Ελλάδα! (φώτο-βίντεο)

To νέο Ford Ranger Raptor για πρώτη φορά στην Ελλάδα! (φώτο-βίντεο)

Το σκληροτράχηλο νέο Ford Ranger Raptor κατασκευάστηκε σε στενή συνεργασία με την Ford Performance με στόχο να ανταποκρίνεται στις πιο ακραίες οδηγικές προκλήσεις και καταστάσεις. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα pick-up στην Ευρώπη.

Το νέο Ford Ranger Raptor, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου , στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center στη Λεωφόρο Συγγρού 371. Δείτε από κοντά σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου επίσημων αντιπροσώπων Ford το απόλυτο pick-up με τις ασυναγώνιστες δυνατότητες και τις κορυφαίες τεχνολογίες που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Ford Performance

Το Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up μοντέλο, αλλά η ενσάρκωση της απόλυτης περιπέτειας πάνω σε τέσσερις τροχούς!

Έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά ακόμα και τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες και καταστάσεις. Αρκετοί από τους κατόχους Ford Ranger Raptor στο εξωτερικό υποστηρίζουν ότι είναι το «απόλυτο μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης».

Τo αγωνιστικό DNA της Ford Performance, η οποία συνέβαλε αποφασιστικά στην εξέλιξη του Ford Ranger Raptor, κάνει αισθητή την παρουσία του όπου και αν κινηθεί.. στις αγωνιστικού τύπου αναρτήσεις, στο πρωτοποριακό σύστημα μετάδοσης, στο σκληροτράχηλο πλαίσιο, αλλά και στον πανίσχυρο bi-turbo πετρελαιοκινητήρα της γενιάς EcoBlue με τη θηριώδη ροπή των 500 Nm που συνοδεύεται από το γνωστό αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford.

Με κορυφαία τεχνολογία κινείται με ασφάλεια εντός και εκτός δρόμου. Αλλάζοντας μόνο τις ρυθμίσεις πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά, ο οδηγός μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια στην άσφαλτο, στο χώμα, τη λάσπη ή το χιόνι.

Ο κινητήρας είναι 2 λίτρων και αποδίδει 213 ίππους (ροπή 500 Nm). Το κιβώτιο είναι αυτόματο 10 σχέσεων ενώ το σύστημα μετάδοσης Terrain Management έχει έξι προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja Mode. Σημαντικό είναι ότι τα αμορτισέρ έχουν αγωνιστικές προδιαγραφές της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping. Οι τροχοί 285/70 R17 «φοράνε» ελαστικά της BF Goodrich.

Μπορείτε να δείτε το νέο Ford Ranger Raptor ,την προσεχή Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου (γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου) στην Car Center Καρανικόλας (Λεωφόρο Συγγρού 371).

Τις επόμενες ημέρες το Ford Ranger Raptor θα βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία το δικτύου της Ford Motor Hellas:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.