ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκθεση αυτοκινήτου Γενεύης: Πίστα μέσα στην… έκθεση – Που μπορεί να κάνεις αίτηση

Έκθεση αυτοκινήτου Γενεύης: Πίστα μέσα στην… έκθεση – Που μπορεί να κάνεις αίτηση

H έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες κόσμο, φέτος οι διοργανωτές είχαν μια διαφορετική ιδέα, προσθέτοντας και πίστα στον εσωτερικό της χώρο.

Σε μια προσπάθεια τόνωσης του ενδιαφέροντος, ύστερα από τις αλλεπάλληλες «εγκαταλείψεις» μεγάλων και σημαντικών εταιρειών, η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης μας λέει ότι στον εσωτερικό της χώρο θα υπάρχει μια πίστα 456 μέτρων και σε αυτή, θα βρίσκονται 48 μοντέλα από 15 κατασκευαστές. Audi, BMW, DS Automobiles, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, SEAT, Skoda, Smart, Toyota και Volkswagen είναι μερικά μόνο από τα ονόματα!

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν ηλεκτρονικές αιτήσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τρεις γύρους με το αυτοκίνητο που επιθυμούν και στη θέση του συνοδηγού, θα υπάρχει ένας ειδικός της εταιρείας, που θα τους κατευθύνει. Υπολογίζεται ότι περίπου 11.000 τεστ θα γίνουν στις ημέρες της έκθεσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ειδικής εφαρμογής για την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου είναι διαθέσιμη τόσο στο App Store της Apple, όσο και στο Play Store των Android.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.