Ακόμα πιο σπορ το νέο Opel Corsa

Ακόμα πιο σπορ το νέο Opel Corsa

Το Opel Corsa , το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Γερμανίας, τώρα σε νέα κορυφαία έκδοση.

Έχοντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της premium κατηγορίας το νέο Corsa στην έκδοση Ultimate και με τιμή εκκίνησης 23.870 ευρώ προσφέρει καινοτομίες όπως σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix – μοναδικό στην κατηγορία – και Multimedia Navi Pro infotainment.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται μαζί με τις υπηρεσίες OpelConnect Services και την πολυτελή ταπετσαρία Alcantara. Το νέο μικρό Ultimate έχει το συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, Multimedia Navi Pro (χωρίς επιπλέον χρέωση) έχει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 10” και φωνητικό έλεγχο για τις λειτουργίες ηχοσυστήματος, τηλεφώνου και πλοήγησης.

Με το LIVE Navigation1, κυκλοφοριακά συμβάντα καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο οδηγός να αποφεύγει δρόμους με κυκλοφοριακή συμφόρηση καθώς κινείται. Επιπλέον, το OpelConnect παρέχει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με κέντρα οδικής βοήθειας και ενεργοποίησης κλήσεων έκτακτης ανάγκης. Χρησιμοποιώντας το κόκκινο κουμπί, ο οδηγός μπορεί να έχει πρόσβαση σε βοήθεια μέσα σε δευτερόλεπτα. Εάν ενεργοποιηθούν οι προεντατήρες ζωνών ασφαλείας ή οι αερόσακοι, το σύστημα πραγματοποιεί αυτόματα μία κλήση έκτακτης ανάγκης.

Το αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού και τα καθίσματα με μαύρη επένδυση Alcantara – βασικός εξοπλισμός – υπόσχονται μέγιστη άνεση με το νέο Opel Corsa Ultimate. Τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είναι θερμαινόμενα και ρυθμίζονται προς έξι κατευθύνσεις. Το ηλεκτροπνευματικά ρυθμιζόμενο κάθισμα του οδηγού διαθέτει λειτουργία μασάζ. Το θερμαινόμενο, δερμάτινο τιμόνι κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη, από τη στιγμή της εκκίνησης, ειδικά το χειμώνα.

Το σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού adaptive IntelliLux LED matrix αυξάνει την ασφάλεια στο σκοτάδι. Μόλις το Corsa Ultimate απομακρυνθεί από μία αστική περιοχή, οι προβολείς με αντιθαμβωτικό φωτισμό IntelliLux LED matrix ενεργοποιούν αυτόματα τη μεγάλη σκάλα φώτων. Στη συνέχεια, τα στοιχεία LED αυτόματα και συνεχώς προσαρμόζουν τη φωτεινή δέσμη στις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας και το περιβάλλον.

Αν χρειαστεί, μεμονωμένα LED απενεργοποιούνται σε δευτερόλεπτα, ώστε να μην ενοχλούνται οι οδηγοί των προπορευόμενων οχημάτων ή όσων κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Αυτό σημαίνει ότι το φως δεν είναι εκτυφλωτικό για τους άλλους χρήστες των δρόμων, ενώ ο οδηγός του Opel απολαμβάνει βέλτιστη ορατότητα.

Η Opel προσφέρει την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού σε όλες τις κατηγορίες, από το μοντέλο – ναυαρχίδα Insignia μέχρι το Astra, και το νέο Mokka και τώρα το Corsa.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει ακόμη ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε κομψή μαύρη διχρωμία. Άλλα στοιχεία που μαγνητίζουν το βλέμμα, είναι τα σπορ καθίσματα με κόκκινες λεπτομέρειες και η στάνταρ μαύρη οροφή, που δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος, ενώ επιτείνει το σπορ χαρακτήρα του GS Line (απο 20.855€).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.