ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο Juke-R, supercar σε συσκευασία τσέπης, με 600 ίππους!!! [video]

Νέο Juke-R, supercar σε συσκευασία τσέπης, με 600 ίππους!!! [video]

Πάντρεμα του ιδιαίτερου cross over με το super car GT-R, το Juke-R του 2011 ήταν – και ίσως παραμείνει για πολλά χρόνια, το πιο καυτό super mini που σχεδιάστηκε αλλά και κατασκευάστηκε ΠΟΤΕ! Δε μας έφτανε όμως αυτό και έρχεται η αναβάθμιση 2.0 – σα να λέμε windows 7.0 !!! – να βάλει ακόμη μεγαλύτερη φωτιά στις καρδιές όλων των φίλων του στυλ και της δύναμης – «κάγκουρες» κατά το κοινόν!!!

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του JUKE-R 2.0 (όπως αποκαλείται η τελευταία αυτή εκδοχή του), πραγματοποιήθηκε στο ετήσιο Goodwood Festival of Speed και όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Βασική εμφανής αλλαγή το αμάξωμα, που βασίζεται στο νεότερο μοντέλο πλέον. Σε αυτό προσθέστε και αρκετά ηλεκτρονικά gadgets και τεχνικές βελτιώσεις και προκύπτει το Juke-R 2.0. Πλέον ο μελλοντικός ιδιοκτήτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε πολλές επιλογές εξατομίκευσης με βάση τις επιθυμίες του.

Το εύρος των βελτιώσεων στην αναβαθμισμένη έκδοση του JUKE-R 2.0, συνοψίζεται στα εξής : 

• Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι κατασκευασμένος 100% από ίνες άνθρακα, ενώ είναι και  εξ ολοκλήρου ανασχεδιασμένος, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Οι οπές ψύξης  έχουν αυξηθεί σε μέγεθος κατά 100%, λόγω της αυξημένης ανάγκης για  την ψύξη του κινητήρα, καθώς η ιπποδύναμή του έχει “εκτιναχθεί” στους  600 ίππους ! 

• Ο πίσω προφυλακτήρας  έχει κατασκευαστεί  από ανθρακονήματα, όπου και “φιλοξενεί” τις carbon απολήξεις  του διαχύτη.

• Εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων έχει γίνει στα φτερά, τους θόλους, τα μαρσπιέ, όπως και στις εισαγωγές του αέρα πάνω στο καπό.

• Το Juke-R 2.0, πατάει σε νέου σχεδιασμού  τροχούς, όπως ακριβώς  συμβαίνει και στο τρέχων GT-R. 

• Το χρώμα είναι μαύρο ματ (όπως και στην αρχική έκδοση του μοντέλου). 

• Ο κινητήρας  έχει αναβαθμιστεί για να αποδίδει την εκπληκτική ιπποδύναμη των 600 ίππων, όπως συμβαίνει και με το GT-R NISMO!

Όσο και να δείχνει ένα αυτοκίνητο χωρίς ουσία, σκοπό και αντικείμενο, το Juke – R δεν παύει να είναι ένα όχημα μοναδικό, όπως όλα αυτά που έγραψαν ιστορία στις καρδιές των απανταχού αυτοκινητόφιλων. Τελικά δεν κρύβουν όλα λογική πίσω τους. Κάποια βασίζονται στην τρέλα και την…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.