Ripsaw EV2: το ταχύτερο ερπυστριοφόρο supercar στον κόσμο [videos]

Ripsaw EV2: το ταχύτερο ερπυστριοφόρο supercar στον κόσμο [videos]

H Howe & Howe Tech είναι μία αμερικανική εταιρία που ασχολείται με την κατασκευή ειδικών οχημάτων, ιδιαίτερα για στρατιωτική χρήση. Το Ripsaw, που παρουσιάζουμε εδώ στην έκδοση EV2, ξεκίνησε τη ζωή του σαν ένα ελαφρύ tank υψηλών ταχυτήτων για τις ειδικές δυνάμεις και κατέληξε σαν το ταχύτερο ερπυστριοφόρο όχημα στον κόσμο! 

Στην έκδοση Extreme Vehicle 2, από ένα στρατιωτικό όχημα μετατρέπεται σε ένα πολυτελές όχημα υψηλών επιδόσεων, με την ασφάλεια και την ταχύτητα ενός αγωνιστικού, την άνεση ενός πολυτελούς coupe και την δυνατότητα παντός εδάφους ενός TOMΠ (τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού).

Από το 2013 η εταιρία έχει ξοδέψει χιλιάδες ώρες να εξελίξει το Ripsaw και να του προσδώσει τις μοναδικές του ικανότητες, με βάση την υψηλή τεχνολογία. Από τα 30 εκατοστά διαδρομή σε κάθε τροχό από τους 10 (!) που πατούν στο έδαφος μέχρι τους 600 ίππους του πετρελαιοκίνητου κινητήρα 

και το πολυτελές, πλήρως ηλεκτρονικό, εσωτερικό, που θυμίζει ταινία φαντασίας.

Το Ripsaw EV2 είναι χειροποίητο και χρειάζονται περισσότεροι από 6 μήνες για να κατασκευαστεί. Η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη και θα κρατήσει για συγκεκριμένο διάστημα. 

Η τιμή θα είναι της τάξης των εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων και θα εξαρτάται από το επίπεδο εξοπλισμού και επιδόσεων που θα θέλει ο επίδοξος ιδιοκτήτης. Το… καλό είναι ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει το Video του EV?, της επόμενης γενιάς, που αναμένεται να είναι πιο πολυτελής και πιο γρήγορη.

 

ΥΓ. Άλλα οχήματα εξελιγμένα από την Howe & Howe Tech

Μία αναπηρική εκτός δρόμου καρέκλα, για ΑΜΕΑ φίλους του κυνηγίου!

Ένα αυτόνομο πυροσβεστικό robot

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.