ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το 2018 το λανσάρισμα του SUV της Lamborghini

Το 2018 το λανσάρισμα του SUV της Lamborghini

To τρίτο μοντέλο στη γκάμα της ιταλικής μάρκας θα βασίζεται σε πλατφόρμα του Ομίλου Volkswagen.

Το 2018 θα προστεθεί ένα τρίτο μοντέλο στη γκάμα της Lamborghini, το SUV επιδόσεων με το όνομα Urus. Η ανακοίνωση είχε γίνει τον περασμένο Μάιο, κατά την υπογραφή μνημονίου ανάμεσα στον Ιταλό πρωθυπουργό, Mατέο Ρέντσι, και τον Πρόεδρο της Audi (μητρικής εταιρείας της ιταλικής μάρκας), Ρούπερτ Στάντλερ.

Η ιταλική κυβέρνηση υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις στην Audi προκειμένου η γραμμή παραγωγής της Urus να παραμείνει στην Σαντ’ Άγκατα και να μην μεταφερθεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, η Lamborghini παρέδωσε συνολικά 1.882 αυτοκίνητα, αριθμός σχεδόν διπλάσιος από αυτόν για το αντίστοιχο διάστημα του 2014 (956).

Τα 1.345 ήταν Huracan (η αντικαταστάτρια της Gallardo) και τα 537 Aventador. Τα στελέχη της Lamborghini αφήνουν ανοικτή και έκδοση Superveloce για την Urus (όπως στην περίπτωση της Aventador), η οποία θα προσφέρει αυξημένη ισχύ και πιο επιθετικό στήσιμο του μεγάλου SUV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.