ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η κορυφαία Porsche των 887 ίππων του Mark Webber

Αυτή είναι η κορυφαία Porsche των 887 ίππων του Mark Webber

Αυτό ήταν προφανώς το δώρο για τα 39α γενέθλιά του. Η 918 Spyder του Webber είναι διαφορετική από οποιοδήποτε άλλη έχουμε δει. Αρχικά, είναι εφοδιασμένη με το προαιρετικό αεροδυναμικό πακέτο Weissach που περιλαμβάνει χαμηλού βάρους τροχούς, καθώς και αεροδυναμικά εξαρτήματα από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων πτερυγίων στον πίσω προφυλακτήρα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει πίσω αεροτομή, καθρέφτες και οροφή από ανθρακονήματα. Έντονο κόκκινο χρώμα κοσμεί το εξωτερικό του γερμανικού hypercar κάνοντας αντίθεση με τα λευκά γυαλιστερά στοιχεία γύρω από τους προβολείς, κάτω από τις πόρτες και στα πλευρικά spoiler. Το εσωτερικό του είναι ντυμένο με το κλασικό μαύρο και με άσπρες λεπτομέρειες στα καθίσματα.

Αμέσως μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου, ο Αυστραλός επαγγελματίας οδηγός αγώνων δεν έχασε χρόνο και το οδήγησε στο Νίρμπουργκρινγκ ως… «προπόνηση» ενόψει του 6ωρου αγώνα του WEC, όπου θα οδηγεί την Porsche 919 Hybrid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.