ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο ζάμπλουτος νεαρός που έκανε συντρίμμια τη Ferrari [βίντεο]

Ο ζάμπλουτος νεαρός που έκανε συντρίμμια τη Ferrari [βίντεο]

Συνέθλιψε το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μόσχας, μετά από μια τρελή κούρσα στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, με μαρτυρίες να μιλάνε για επικίνδυνη οδήγηση με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αρχικά, η ταυτότητα του οδηγού είχε παραμείνει άγνωστη, αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για τον γιο ενός ισραηλινού δισεκατομμυριούχου.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με τον οδηγό μάλλον να μπερδεύει τους δρόμους της Μόσχας με πίστες για αγώνες. Ο οδηγός του οχήματος, που αξίζει χιλιάδες ευρώ και έχει τελική ταχύτητα πάνω από 200 km/h, άρχισε να κάνει μανούβρες και επικίνδυνους ελιγμούς όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι Rossiya, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και την «προσγείωσε» πάνω σε άλλα δυο αυτοκίνητα χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά μιας και κατάφερε να διαφύγει από τα συντρίμμια του οχήματος σώος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός οδηγός βγήκε από τη Ferrari και επιβιβάστηκε σε ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι σωματοφύλακές του. Όσο για το πολυτελές μεταφορικό μέσο, αυτό τυλίχτηκε στις φλόγες και όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, δεν έμεινε σχεδόν τίποτα για να θυμίσει ότι κάποτε ήταν μια αστραφτερή «κούκλα».

Αργότερα, τα ρωσικά μίντια αποκάλυψαν ότι ο οδηγός είναι ο 18χρονιος Thomas Leviev, γιος του γεννημένου στο Ισραήλ επιχειρηματία Lev Leviev και πως έλαβε τη Ferrari ως δώρο για τα γενέθλιά του. rausdn2rausdn1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.