Supercar ινδικής προέλευσης; Δείτε την ιδέα του νεαρού κατασκευαστή (vid)

Supercar ινδικής προέλευσης; Δείτε την ιδέα του νεαρού κατασκευαστή (vid)

Το όραμα του νεαρού Sarthak Paul είναι να κατασκευάσει ένα supercar ινδικής προέλευσης. Σύμφωνα με το CNN, o Paul είναι έτοιμος να υλοποιήσει το σχέδιο του μέσω της νεοσυσταθείσας εταιρείας του, της Mean Metals Motors.

Παρά το γεγονός ότι το σχέδιο του ακούγεται φιλόδοξο, ο Paul σκοπεύει να κατασκευάσει το μοντέλο που βλέπεται στην φωτογραφία. Το όνομα του μοντέλου είναι M-Zero και θα είναι ένα κεντρομήχανο υβριδικό supercar με τελική ταχύτητα 322 km/h, 0-100 σε 3” και τιμή κοντά στα 150.000 δολάρια.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, ο οραματιστής αναζητά ακόμα κεφάλαια για να δημιουργήσει το αυτοκίνητο των ονείρων του. Επίσης, για να το κάνει αυτό θα πρέπει να συνεργαστεί και με υπάρχουσες αυτοκινητοβιομηχανίες για να δοκιμάσει δομικά στοιχεία του μοντέλου του. Και αυτό γιατί το M-Zero θα χρησιμοποιεί ένα νέο υλικό, το carbo-flax, που υποτίθεται ότι είναι ελαφρύτερο και φθηνότερο από τα ανθρακονήματα. Βέβαια, ο Paul θέλει να κατασκευάσουν πρώτα ορισμένες ινδικές εταιρείες δορυφόρους με αυτό το υλικό, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια από τα κέρδη για να κατασκευάσει το νέο του supercar.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.