ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

V8: USA vs Italy, σε V όγδοα!!! Απολαύστε τον εκπληκτικό ήχο των δύο κινητήρων (videos)

V8: USA vs Italy, σε V όγδοα!!! Απολαύστε τον εκπληκτικό ήχο των δύο κινητήρων (videos)

Οι V8 κινητήρες είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στις επιδόσεις και το κόστος, για τα super cars. Οι Αμερικάνοι τους θεωρούν την κορυφαία λύση. Οι Ευρωπαίοι την ενδιάμεση πριν τους V10, V12 και βάλε…

Ας μείνουμε στους V8 και ας… ακούσουμε τη διαφορά σε ήχο ανάμεσα στον Ford V8 που φοράει το Ford Mustang GT του 2016 με τους 421 ίππους και τον Ferrari V8 της 488 GTB με τους 670.

Στόχος δεν είναι η σύγκριση των επιδόσεων, αλλά o εντοπισμός της διαφοράς στον ήχο ανάμεσα στον αμερικάνικο cross plane κινητήρα της Ford και τον ευρωπαϊκό flat plane της Ferrari. Σίγουρα η μελωδική συμφωνία και των δύο έχει τη δική της μοναδική αρμονία.

Tο Ford Mustang GT του 2016

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H εκπληκτική Ferrari 488 GTB με το δικό της V8.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.