ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Drive in σινεμά αποκλειστικά για Aston Martin!

Drive in σινεμά αποκλειστικά για Aston Martin!

Η νέα ταινία του James Bond είναι μάλλον η πιο αναμενόμενη του 2015 και ηAston Martin έχει επενδύσει πολλά στην εμπορική της επιτυχία. Ως αγαπημένη μάρκα του πράκτορα 007 εμφανίζεται στις περισσότερες ταινίες και για τις ανάγκες του Spectre κατασκευάστηκε ένα αποκλειστικό μοντέλο. Η Aston Martin διοργάνωσε για πελάτες της μία μοναδική προβολή ενός ντοκιμαντέρ, που είχε ως θέμα το πώς δημιουργήθηκε η DB10.

Στο Ανάκτορο Μπλέναμ, στο Γούντστοκ της Αγγλίας, στήθηκε ένας drive in κινηματογράφος, στο οποίο οι θεατές βρίσκονταν μέσα σε 50 αυτοκίνητα Aston Martin. Παρακολούθησαν ωριαίο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «DB10: Built for Bond», το οποίο κατέγραψε επί 18 μήνες τη διαδικασία σχεδίασης και κατασκευής του αυτοκινήτου που οδηγεί στην ταινία ο Daniel Craig.

Το ντοκιμαντέρ περιελάμβανε δηλώσεις τόσο του ηθοποιού, όσο του σκηνοθέτη του Spectre, Sam Mendes, του παραγωγού Michael G. Wilson, αλλά και του οδηγού αγώνων ράλι Mark Higgins, ο οποίος οδήγησε την DB10 στις επικίνδυνες σκηνές .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.