Θέλετε να κάνετε μαθήματα οδήγησης… σε αυτοκίνητα πολυτελείας; Δείτε πόσο κοστίζει! (φωτό)

Θέλετε να κάνετε μαθήματα οδήγησης… σε αυτοκίνητα πολυτελείας; Δείτε πόσο κοστίζει! (φωτό)

Ολοι οι οδηγοί ονειρεύονται κάποια στιγμή να μπορέσουν να βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός πολυτελούς και γρήγορου αυτοκινήτου.

Ολοι θέλουν να βρεθούν στη θέση του οδηγού να έχουν τον απόλυτο έλεγχο ενός αυτοκινήτου που η αξία αλλά και η ιπποδύναμή του θα ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ωστόσο επειδή κάποιοι είχαν μεν την τύχη να βρεθούν σε ένα τέτοιο ΙΧ, αλλά την ατυχία να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις οδηγικές απαιτήσεις του προκάλεσαν σοβαρές και πανάκριβες ζημιές. Γι αυτό λοιπόν υπάρχουν σχολές οδήγησης που προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα με αυτοκίνητα πολυτελείας. Φυσικά με το αζημίωτο. Ενδεικτικό είναι πως η εκπαίδευση στην Ακαδημία της Lamborghini κοστίζει για 3 μέρες και 2 νύχτες στο Λας Βέγκας μόλις 20.000 δολάρια.

Αυτές είναι οι καλύτερες σχολές οδήγησης πολυτελών αυτοκινήτων 

Ακαδημία οδήγησης BMW

Ασφαλείς διαδρομές, αγώνες ταχύτητας, οδήγηση εκτός δρόμου όλα τα μαθήματα γίνονται στον χώρο ενός άλλοτε στρατιωτικού αεροδρομίου στην περιοχή Μάιζαχ της Βαυαρίας. Κοστίζουν από 130 ώς 1.200 δολάρια το μάθημα. 

Σχολή οδήγησης Land Rover

Μαθήματα οδήγησης εκτός δρόμου, στο νερό, σε λάσπη και σε βράχια με ειδικές οδηγίες. Κοστίζουν περίπου 1.200 δολάρια ανά όχημα για μια πλήρη ημέρα εκπαίδευσης.

Ακαδημία διαδρομών Lamborghini

Κοστίζουν 19.995 δολάρια στα οποία συμπεριλαμβάνεται εκπαίδευση τριών ημερών και δύο νύχτες στο Λας Βέγκας. 

Μαθήματα οδήγησης Ferrari Pilota Sport

Τα μαθήματα προσφέρονται στους πελάτες της Ferrari σε ιδιωτικό χώρο αγώνων, τον γνωστό ως Fiorano Circuit που βρίσκεται κοντά στη Μόντενα στην Ιταλία. Κοστίζουν 10.500 δολάρια συν 2.050 δολάρια για κάθε πρόσθετο προσκεκλημένο του πελάτη και καλύπτουν δύο ημέρες εκπαίδευση σε διάφορες πορείες.

Ακαδημία οδήγησης Lotus

Τρεις ημέρες εκπαίδευση σε αίθουσα διδασκαλίας και μαθήματα οδήγησης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Hethel Test Track στη Βρετανία. Κοστίζει 2.289 δολάρια. 

Μαθήματα οδήγησης Porsche

Τα μαθήματα κοστίζουν 7.700 δολάρια ανά οδηγό αναλόγως με τη διάρκεια της εκπαίδευσης που συνήθως διαρκεί τέσσερις ημέρες. Εξτρα χρέωση 2.100 δολαρίων αν υπάρξει συνοδηγός.

AMG Driving Academy

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η AMG φυσικά και διαθέτει το δικό της Driving Academy στον οποίο χρησιμοποιεί όλη τη γκάμα των μοντέλων της, από την A45 AMG έως και την SLS AMG. Τα μαθήματα γίνονται σε διάφορες πίστες όπως το Nurburgring, το Spa, το Hockenheim, το Bilster Berg και το Sachsenring. Τα πακέτα ξεκινούν από 1.250 ευρώ και μπορούν να ξεπεράσουν τα 10.000 ευρώ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.