ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η ωραιότερη δοκιμή για την 488 Spider [βίντεο]

Η ωραιότερη δοκιμή για την 488 Spider [βίντεο]

Δημοσιογράφοι από 37 χώρες είχαν το προνόμιο να οδηγήσουν την 488 Spider σε πανέμορφες διαδρομές γύρω από τα Απέννινα Όρη αλλά και να γνωρίσουν μία εκπληκτική μεσαιωνική πόλη, το Σαν Λέο, νοτιοδυτικά του Ρίμινι, και στη συνέχεια το εντυπωσιακό λιμάνι του Τσεζενάτικο, που σχεδίασε ο Λεονάρντο ντα Βίντσι το 1502!

Η 488 Spider εφοδιάζεται με τον turbo V8 της Ferrari, χωρητικότητας 3.902 cc. Η μέγιστη ισχύς του φθάνει τους 670 ίππους και η ροπή τα 77,5 kgm. Το ανοικτό ιταλικό supercar επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε ακριβώς 3 sec και στα 200 km/h σε 8,7 sec. Όσο για την τελική ταχύτητα, ξεπερνά τα 325 km/h.

Όσοι δεν καταφέραμε να μπούμε στη λίστα των καλεσμένων, μπορούμε τουλάχιστον να πατήσουμε play στο ακόλουθο βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.