ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

LaFerrari vs McLaren P1 vs Porsche 918: Δοκιμή στο όριο, στο Portimao από τον Chris Harris. Ποια είναι καλύτερη; (video)

LaFerrari vs McLaren P1 vs Porsche 918: Δοκιμή στο όριο, στο Portimao από τον Chris Harris. Ποια είναι καλύτερη; (video)

Ο εκπληκτικός Chris Harris οδηγεί στο όριο τα τρία supercars, προσπαθώντας να αξιολογήσει ποια από τις τρεις κούκλες είναι η καλύτερη. 

Στο αποκορύφωμα του video o Chris «κοντράρει» μέσα στην πίστα του Portima με τους Tiff Needell, οδηγό αγώνων και συμπαρουσιαστή του 5th Gear και Marino Franchitti, αδελφό του Dario, επίσης οδηγού αγώνων που κέρδισε τις 12 Hours of Sebring το 2014.

Η δοκιμή ήταν πραγματικά… οριακή! Για τους φίλους των αριθμών μόλις 5 δέκατα του δευτερολέπτου χώριζαν τα τρία αυτοκίνητα στον καλύτερο γύρο τους, με τα ίδια ελαστικά και κάτω από συγκεκριμένη διαδικασία, για να μην έχουμε… αδικίες. Για την ιστορία

– McLaren P1    1:53.57

– Porsche 918   1:53.98

– LaFerrari         1:54.25

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στο τελικό συμπέρασμα; Το καλύτερο είναι να τα έχεις ΚΑΙ τα τρία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.