ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Έτσι επιταχύνει η Bugatti Chiron!

Βίντεο: Έτσι επιταχύνει η Bugatti Chiron!

Η Bugatti έχει ξεκινήσει να παραχωρεί τη νέα Chiron σε δημοσιογράφους για δοκιμή, κι αρχίζουν να δίνονται στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία.

Το πρώτο βέβαια ερώτημα που έχουν όλοι είναι πόσο γρήγορα επιταχύνει το hypercar των 1.500 ίππων. Σ’ αυτό το βιντεάκι του βρετανικού EVO Μagazine παίρνουμε μια πρώτη ιδέα, παρότι δεν συνοδεύεται από μετρήσεις GPS V-Box.

Την ιδέα του μεγέθους της επιτάχυνσης την παίρνουμε από το χρονόμετρο του video, που δείχνει ότι η νέα Bugatti φτάνει από στάση τα 200 km/h σε κάτω από 7,5 δευτερόλεπτα. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι σπίναρε τους τροχούς της σε όλη την 1η ταχύτητα. Με μια πιο συγκρατημένη εκκίνηση, θα πρέπει να ήταν σημαντικά ταχύτερη.

Με τον ίδιο τρόπο, βλέπουμε ότι η Chiron έπιασε τα 350 km/h σε 21,5”, που είναι επίσης εξωπραγματική επίδοση. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι το πώς επιταχύνει όταν πλέον βρει πρόσφυση. Δείτε το ρυθμό που ανεβαίνει η βελόνα από τα 150 μέχρι τα 300 km/h.

Όσο για το στιγμιαίο κόψιμο και την επιβράδυνση από τα 95 κάτω στα 67 km/h, δεν μπορούμε να δώσουμε εξήγηση. Άφησε εντελώς το γκάζι ο οδηγός για να ξαναβρεί πρόσφυση; Είδε κάτι και τσίμπησε το φρένο; Μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να μας πει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.