ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Ford GT των 647 ίππων είναι υπερόπλο! (βίντεο)

Το Ford GT των 647 ίππων είναι υπερόπλο! (βίντεο)

Το νέο Ford GT περιλαμβάνει πέντε προφίλ οδήγησης, με τα οποία οι οδηγοί βελτιστοποιούν τα χαρακτηριστικά επιδόσεων αυτού του υπεραυτοκινήτου από ανθρακονήματα απόδοσης 647 ίππων, σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν στον δρόμο ή στην πίστα.

Τα πέντε προφίλ οδήγησης είναι: Normal, για καθημερινή οδήγηση, Wet, για οδήγηση στη βροχή, Sport, για σπορ οδήγηση, Track, για αγωνιστική οδήγηση, V-Max, για μέγιστη ταχύτητα στην ευθεία. Η Ford Performance άκουσε προσεκτικά τα σχόλια ιδιοκτητών υπεραυτοκινήτων με σκοπό να δημιουργήσει ένα Ford GT που θα είναι εύχρηστο στην καθημερινότητα και συναρπαστικό στην πίστα.

Περιστρέφοντας απλά ένα μπουτόν στο εμπνευσμένο από τη Φόρμουλα 1 τιμόνι, το νέο υπεραυτοκίνητο μπορεί να μεταμορφώνεται άμεσα από αυτοκίνητο τουρισμού σε ένα πλήρως αγωνιστικό όχημα ρυθμισμένο για μέγιστη ταχύτητα και αρνητική άντωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.