Οταν βγαίνει νέα Ferrari… τα άλλα αυτοκίνητα βαράνε προσοχή! (φωτό & βίντεο)

Οταν βγαίνει νέα Ferrari… τα άλλα αυτοκίνητα βαράνε προσοχή! (φωτό & βίντεο)

Κάθε λαός έχει τα δικά του ήθη και έθιμα, τον δικό του πολιτισμό, τα δικά του προτερήματα και μειονεκτήματα και αυτό βγαίνει στα προϊόντα που κατασκευάζει. Αν τώρα μιλήσουμε για τους φίλους Ιταλούς θα μπορούσαμε να βρούμε πολλά στραβά «χούγια» που μοιραζόμαστε μαζί τους αφού ως γνωστόν «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα».

Όμως όταν μιλήσουμε για το κορυφαίο αυτοκίνητο που «βγάζουν» απλά βαράμε προσοχή, όχι μόνο εμείς αλλά όλη η υφήλιος. Και όχι μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα αυτοκίνητα τα ίδια, σίγουρα όταν περνάει από μπροστά τους ρίχνουν έναν στρατιωτικό χαιρετισμό.

Γιατί η Ferrari είναι η αποθέωση της ιταλικής φινέτσας, της δύναμης του βιομηχανικού βορά, της τρομερής δημιουργικότητας που κρύβουνε μέσα τους αυτοί οι ρουφιάνοι οι Ιταλοί, η επιτομή του λαού που αγαπάμε να μισούμε αλλά επί της ουσίας λατρεύουμε.

Πιο πάνω υπάρχει ένα βίντεο, από την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, που σου φανερώνει όλα τα υπέροχα «πραγματάκια» που φοράει η νέα Ferrari 812 Superfast. Μία βέρα ιταλιάνα, ένα πανέμορφο κτήνος που βγάζει 789 άλογα και κάνει τα 0-100 χλμ σε 2,9 δευτερόλεπτα.

Τώρα για να σου φτιάξουμε λίγο ακόμα τη διάθεση δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες που θα σου ανεβάσουν την ανδρική σου λίμπιντο περισσότερο από ότι καταφέρνει το foodporn και τα όμορφα ημίγυμνα κορίτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.