ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή θα είναι η νέα BMW M5 (φωτό, βίντεο)

Αυτή θα είναι η νέα BMW M5 (φωτό, βίντεο)

Σε μια εκδήλωση στη Ν. Κορέα έγινε μία πρώτη στατική παρουσίαση σε κάποιους bloggers και υποψήφιους πελάτες της νέας BMW M5. Ενώ απαγορεύονταν τα κινητά τηλέφωνα, το BMW Blog #abudhabi_moto δημοσιεύει στο Instagram αυτή τη φωτογραφία.

Η οποία, όπως διευκρινίζεται δεν είναι του αυτοκινήτου που παρουσιάστηκε στο «μυστικό δωμάτιο». Το οποίο ο ρεπόρτερ αναφέρει ότι είναι… σαν αυτό. Ότι έχει αυτό το καπό και τον προφυλακτήρα αλλά όχι τον πλευρικό αεραγωγό στα εμπρός φτερά, αλλά. Λέει ότι έχει carbon fiber οροφή όπως η Μ6, ένα μικρό σπόιλερ στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών και μεγάλο diffuser. Οι ζάντες είναι 20 ιντσών, με πέντε διπλά μπράτσα, ειδικής σχεδίασης σε μαύρο χρώμα. Οι εξατμίσεις είναι δύο διπλές.

Γνωρίζαμε ότι η επόμενη BMW M5 θα είναι τετρακίνητη και με Drift Mode, όπως η αντίπαλός της Mercedes-AMG E63. Δηλαδή ένα ειδικό πρόγραμμα που θα απενεργοποιεί την τετρακίνηση. Ξέραμε τα κατ’ επιλογή τετρακίνητα, τώρα θα συνηθίσουμε τα κατ’ επιλογή πισωκίνητα αυτοκίνητα. Ο πληροφοριοδότης μας αναφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας για την 4κίνηση: 4WD, 4WD Sport που φανταζόμαστε ότι θα δίνει περισσότερη ροπή πίσω και το Drift Mode στο οποίο το αυτοκίνητο θα γίνεται 100% πισωκίνητο.

Το κιβώτιο θα είναι 8 σχέσεων, αυτόματο ZF λόγω τετρακίνησης και όχι πλέον M-DCT. Τα paddles μεγαλύτερα από ό,τι συνήθως και ξεχωριστό κουμπί για την ασφάλεια P. Όπως και στα παλαιότερα μοντέλα Μ, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του set up. Είτε επιλέγοντας τα έτοιμα προγράμματα του κατασκευαστή, είτε φτιάχνοντας δικές του ρυθμίσεις. Τις οποίες μπορεί να αποθηκεύει και να επιλέγει εύκολα με τα δύο κουμπιά M1 και Μ2 στο τιμόνι. Ο πίνακας οργάνων θα είναι μια οθόνη TFT με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης της απεικόνισης, και ειδικά γραφικά Μ.

Η ιπποδύναμη θα είναι πάνω από 600 PS από έναν V8 biturbo και η επιτάχυνση 0-100 km/h 3,6”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.