ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Θα κάνατε μάθημα οδήγησης με ένα BMW i8;

Βίντεο: Θα κάνατε μάθημα οδήγησης με ένα BMW i8;

Όταν το αυτοκίνητο της σχολής οδηγών είναι μικρό είναι πιο εύκολο στη χρήση από έναν νέο οδηγό, αλλά δεν τον προετοιμάζει για τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα που ίσως οδηγεί όταν πάρει δίπλωμα.

Όταν μάλιστα η οικονομική σου κατάσταση επιτρέπει το πρώτο σου αυτοκίνητο να είναι κάποιο supercar, με μεγάλο φάρδος και περιορισμένη ορατότητα προς κάθε κατεύθυνση, η απόσταση από το εκπαιδευτικό στο Ι.Χ. είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό μάλλον σκέφτηκε η βρετανική σχολή οδηγών Bill Plant και πρόσθεσε στον στόλο των εκπαιδευτικών οχημάτων της ένα BMW i8.

Η ευχάριστη «παρενέργεια» είναι ότι αυτή η κίνηση θα της εξασφαλίσει και αρκετή δημοσιότητα, όμως δεν πρόκειται απλώς για διαφημιστικό τρικ. Το BMW i8 της σχολής είναι ένα κανονικό εκπαιδευτικό αυτοκίνητο, με πετάλια και από την πλευρά του συνοδηγού, το οποίο μπορούν να επιλέξουν οι μαθητευόμενοι οδηγοί. Διατίθεται όμως και σε άτομα που ήδη έχουν δίπλωμα οδήγησης και απλώς θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της οδήγησης ενός i8.

Η χρήση του BMW i8 δεν είναι εξωφρενικά ακριβή. Ενώ η σχολή του Bill Plant χρεώνει £27/ώρα για μαθήματα με BMW 1 Series και £29 για Χ1 ή i3, στην περίπτωση του i8 το κόστος θα φτάνει τις £50 (€59,50). Μάλιστα η τιμή γνωριμίας, για όσους προλάβουν να κλείσουν μια ώρα οδήγησης με το i8 τον ερχόμενο μήνα, θα είναι £34,5 (€41).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.