ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το νέο Hypercar της Mercedes… θυμίζει κάτι από φόρμουλα!

Το νέο Hypercar της Mercedes… θυμίζει κάτι από φόρμουλα!

Πρακτικά πρόκειται για ένα σύστημα που προέρχεται από την Formula 1 και χρησιμοποιεί έναν τούρμπο κινητήρα 1,6 λίτρων V6 που συνεργάζεται με 4 ηλεκτρικά μοτέρ. Έτσι, η συνολική απόδοση στην έκδοση παραγωγής θα ανέλθει τουλάχιστον στους 1.000 ίππους και η τιμή του μοντέλου θα τοποθετηθεί στα 2,4 εκατ. ευρώ. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία σε ανθρώπους του Τύπου, το αμάξωμα του hypercar θα είναι κατασκευασμένο στο μεγαλύτερο μέρος από ανθρακόνημα και οι ρυθμίσεις του μοτέρ θα είναι κάπως ηπιότερες σε σύγκριση με αυτά που γνωρίζουμε από την F1.

Ο κόφτης του κινητήρα θα μπει στις 11.000 σ.α.λ. (2.500 πιο κάτω σε σχέση με την W08) και η απόδοση του θερμικού μοτέρ θα ανέλθει στα 750 άλογα περίπου. Οι υπόλοιποι 250 ίπποι θα προέλθουν από τους ηλεκτροκινητήρες και θα «μοιράζονται» μεταξύ του εμπρός και του πίσω άξονα. Παράλληλα, το μοντέλο θα μπορεί να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για 16 χιλιόμετρα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η εταιρεία προτίθεται να κατασκευάσει το “Project One” σε 275 μονάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.