ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η νέα Ferrari 488… ήρθε πιο εντυπωσιακή από ποτέ (βίντεο)

Η νέα Ferrari 488… ήρθε πιο εντυπωσιακή από ποτέ (βίντεο)

Πρόκειται για ένα πακέτο αναβάθμισης που θα προσφερθεί από τη Novitec σε περιορισμένο αριθμό και αφορά τόσο στην κουπέ Ferrari 488 GTB, όσο και στην «ανοιχτή» 488 Spider.

Το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζει είναι το πλήρες αεροδυναμικό carbon bodykit, που αποτελείται από νέα πλαϊνά «φτερά» (πλαταίνουν κατά 14 εκατοστά την 488), προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές, πίσω αεροτομή και περιμετρικά σπόιλερ.

Επιπλέον των παραπάνω η Novitec προσθέτει και νέες ζάντες NF6 NL 22 ιντσών στους τροχούς, μαζί με μια νέα ανάρτηση, που μειώνει κατά 2,5 εκατοστά την απόσταση από το έδαφος.

Παράλληλα, τοποθετείται και σύστημα που ανυψώνει υδραυλικά το εμπρόσθιο μέρος για πέρασμα από σαμαράκια, εισόδους γκαράζ κ.λπ.

Στο κινητήρα, η Novitec αυξάνει την ισχύ του 3,9 λίτρων twin-turbo V8 μοτέρ της Ferrari στα 772 άλογα (+102 PS) και τη ροπή στα 892 Nm (+132 Nm), χαρίζοντας στην 488 ένα καταιγιστικό 0-100 km/h σε μόνο 2,8 sec.

Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 341 km/h.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.