ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διάκριση της ελληνικής ομάδας Team Reset- Στο διαγωνισμό τεχνολογίας «Formula 1 in Schools»

Διάκριση της ελληνικής ομάδας Team Reset- Στο διαγωνισμό τεχνολογίας «Formula 1 in Schools»

Η ελληνική ομάδα Team Reset πήρε τη 10η θέση στον στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας «Formula 1 in Schools» στη Σιγκαπούρη! 

Η 6μελής ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια της Θεσσαλονίκης που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας «Formula 1 in Schools» από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2015 στη Σιγκαπούρη πέτυχε το στόχο της και σήκωσε την Ελλάδα ψηλά.

Ανάμεσα σε 47 ομάδες από 30 χώρες, η Team Reset κατέκτησε την 3η θέση στο πιο δύσκολο και καθαρό αγώνα (το knock-οut) ενώ στη γενική κατάταξη κατέλαβε τη 10η θέση, με μόλις 4 βαθμούς διαφορά από την 9η.

Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι συναγωνίστηκε και άφησε πίσω της, ομάδες από μεγάλες χώρες που είχαν αφ’ ενός την υποστήριξη από Πανεπιστήμια και τεχνολογικούς κολοσσούς, αφ’ ετέρου άπλετο χρόνο για την προετοιμασία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως περήφανος, platinum χορηγός της ομάδας, η Mercedes-Benz στάθηκε δίπλα στα «δικά της» παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα και εύχεται οι επιτυχίες για τις Ελληνικές ομάδες να μην σταματούν ποτέ, όπου και σε όποιο επίπεδο κι αν αγωνίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.