ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τιμητική βράβευση από τον Όμιλο ΟΝΕΧ στους μαθητές της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου

Τιμητική βράβευση από τον Όμιλο ΟΝΕΧ στους μαθητές  της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου

Ο τεχνολογικός Όμιλος ΟΝΕΧ και η εταιρεία νανοτεχνολογίας του Ομίλου Glonatech βράβευσαν τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για την πρώτη θέση που κατέκτησαν σε πανευρωπαϊκό μαθητικό διαγωνισμό φιλμ με θέμα τη νανοτεχνολογία. Η εκδήλωση έλαβε χώρα εχθές στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΕΧ Ελλάδος στο Χαλάνδρι.

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΟΝΕΧ και Γενικός Διευθυντής της Glonatech κ. Ιωάννης Πασχαλίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Σχολής κα Κυριακή Μακρυγιάννη δηλώνοντας: Είναι μεγάλη χαρά να βραβεύουμε και να στηρίζουμε τους Έλληνες μαθητές που διαπρέπουν στο εξωτερικό και κερδίζουν συνεχώς διακρίσεις για τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε πολύ και καλή επιτυχία στο έργο των εκπαιδευτών σας και στην πρόοδο των μαθητών σας. Η κα Μακρυγιάννη ευχαρίστησε θερμά για την τιμή και τη συνεργασία, σημειώνοντας: «Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που μια εταιρεία σαν την Glonatech μας έκανε την τιμή να συνεργαστεί μαζί μας και να μας βραβεύσει για αυτή μας την προσπάθεια.» 

Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ κ. Πάνος Ξενοκώστας από τη Νέα Υόρκη σε μήνυμα του χαιρέτισε τις αξιέπαινες προσπάθειες της μαθητικής νεολαίας και συνεχάρη θερμά την ομάδα της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για τη διάκριση.  

Ακολούθησε η απονομή επαίνων στην ομάδα των μαθητών που συμμετείχαν στην παραγωγή του νικητήριου βίντεο και έκαναν περήφανη τη χώρα μας στην Ευρώπη. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Υπεύθυνος IT της Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπολου κος Στέφανος Φύσκιλης, εκπρόσωποι του τύπου, καθώς και η Διοίκηση του Ομίλου ΟΝΕΧ μαζί με τους επιστήμονες της Glonatech που πρωταγωνίστησαν στο βίντεο.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας Glonatech στον τομέα της νανοτεχνολογίας και των προηγμένων υλικών καθώς και η πρόσφατη παγκόσμια επιτυχία της εταιρείας να βρίσκεται στο top 5 των καλύτερων «καθαρών» τεχνολογιών στον κόσμο με το καινοτόμο προϊόν της για την αντιμετώπιση των πετρελαιοκηλίδων κέντρισαν το ενδιαφέρον των μαθητών της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι επέλεξαν να συμμετέχουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, δημιουργώντας ένα βίντεο για τη Glonatech. Η άψογη συνεργασία των μαθητών και των ερευνητών της εταιρείας έφερε και την πρώτη θέση στην Ελληνική συμμετοχή.   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η GLONATECH αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία στην ανάπτυξη προηγμένων υλικών και εφαρμογών νανοτεχνολογίας. Οι επενδύσεις της σε έρευνα και ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στον τομέα αυτό έχουν καθιερώσει την εταιρεία ως μια από τις 3 εταιρίες παραγωγής νανοσωλήνων άνθρακα σε βιομηχανική κλίμακα στην Ευρώπη. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη παραγωγική μονάδα στη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας, ενώ παράλληλα στεγάζει μέρος των ερευνητικών και εργαστηριακών της δραστηριοτήτων στο Τεχνολογικό Πάρκο ‘Λεύκιππος’ στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.