Fiat 500 Mirror: Περισσότερη τεχνολογία και συνδεσιμότητα

Fiat 500 Mirror: Περισσότερη τεχνολογία και συνδεσιμότητα

Οι Ιταλοί πάντα ψάχνουν και βρίσκουν κάτι για να εντυπωσιάσουν. Έτσι έκαναν και με το γνωστό Fiat 500. Τη νέα έκδοση την «βάφτισαν» Mirror. Και είπαν ότι είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται στο νεανικό κοινό που αγαπάει την  τεχνολογία και θέλει να έχει πάντα το αυτοκίνητο  συνδεδεμένο με το κινητό του.

Στο βασικό εξοπλισμό του 500 Mirror περιλαμβάνεται το σύστημα U-Connect LIVE με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, υψηλής ανάλυσης, Bluetooth, θύρες USB-AUX IN και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι.

Η νέα έκδοση 500 Mirror παρουσιάζεται αναβαθμισμένη αισθητικά χάρη στις νέες στυλιστικές προσθήκες, όπως οι επιχρωμιωμένοι εξωτερικοί καθρέφτες, η επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, το λογότυπο Mirror στην κολώνα, οι ζάντες αλουμινίου 15’’ και οι προβολείς ομίχλης, ενώ διατίθεται σε μεταλλικό χρώμα Μπλε Italia.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο 500 Mirror διατίθεται στην ελληνική αγορά μόνο σε hatchback εκδόσεις, εξοπλισμένο με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 69HP και 0.9 TwinAir 85HP, και πετρελαίου 1.3 Multijet II 95 HP, ενώ οι τιμές του ξεκινούν από 13.500 ευρώ μετά από έκπτωση για την έκδοση 1.2 69HP. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.