Η Goodyear Dunlop Ελλάς προσέφερε ελαστικά στο Πυροσβεστικό Σώμα

Η Goodyear Dunlop Ελλάς προσέφερε ελαστικά στο Πυροσβεστικό Σώμα

Η Goodyear Dunlop Ελλάς συνεχίζει και στηρίζει τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος με τη διαρκή παροχή δωρεάν ειδικών ελαστικών, για τα οχήματα του και την ταχύτερη επανένταξη τους σε ενεργό υπηρεσία.

Η εταιρία στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκίνησε από το προηγούμενο έτος ώστε να έχει μάχιμα το Πυροσβεστικό Σώμα όσα περισσότερα οχήματα μπορεί, έδωσε και φέτος ελαστικά για τον εξοπλισμό και την άμεση επανένταξη σε ενέργεια δύο ειδικών οχημάτων (Jeep Cherokee) που χρησιμοποιούνται για ειδικές αποστολές του Σώματος .

Ο κ. Νίκος Σπανός, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Η διεύρυνση της ενέργειας αυτής εντάσσεται στο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας με την παράλληλη ενίσχυση της αξίας του δικτύου και των μαρκών μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Θεωρούμε ότι η συνέχιση της στήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος και του έργου που προσφέρει στη κοινωνία αποτελεί τη καλύτερη ανάδειξη της διάστασης και του κοινωνικού πέραν του επιχειρηματικού ρόλου της εταιρίας, η οποία αυτή τη χρονιά συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και δραστηριότητας στην ελληνική αγορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.