ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέος επικεφαλής σχεδίασης της SKODA ο Oliver Stefani

Νέος επικεφαλής σχεδίασης της SKODA ο Oliver Stefani

Από την 1η Σεπτεμβρίου τα ηνία στο σχεδιαστικό τομέα της Skoda αναλαμβάνει ο 53χρονος Oliver Stefani που μέχρι σήμερα ήταν επικεφαλής εξωτερικής σχεδίασης στην VW.

Ο Stefani που ξεκίνησε στη Volkswagen το 2002, σπούδασε design στο Braunschweig και την Pasadena (Καλιφόρνια). Πολλά αυτοκίνητα παραγωγής Volkswagen της τελευταίας δεκαετίας και πολυάριθμα πρωτότυπα οχήματα φέρουν την υπογραφή του. Έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη των μοντέλων up!, Polo, Jetta, Tiguan και του σημερινού Golf, καθώς και της οικογένειας των ηλεκτρικών πρωτότυπων ID.

Επιπλέον, εργάστηκε στο Design Center Europe στο Sitges (Ισπανία) για τρία χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια, η σχεδίαση της ŠKODA έχει εξελιχθεί τρομερά. Πρόσφατα μάλιστα μεταφέραμε τη νέα και εκφραστική σχεδιαστική γλώσσα στα SUV μοντέλα μας”, δήλωσε ο CEO της ŠKODA AUTO, Bernhard Maier, και συνέχισε: “Τώρα, ο Oliver Stefani θα δώσει το έναυσμα για το επόμενο στάδιο εξέλιξης. Θα σχεδιάζει τα αυτοκίνητά μας στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική απήχηση και θα τα οδηγήσει στην εποχή της ψηφιοποίησης και του εξηλεκτρισμού της παραγωγής. Ο Oliver Stefani έχει τεράστιες δημιουργικές δυνατότητες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του.”

Σύμφωνα με τον Christian Strube, Μέλος Δ.Σ. της ŠKODA AUTO, στον τομέα Τεχνικής Εξέλιξης, ο Stefani αντιπροσωπεύει την τέλεια επιλογή. “Είμαι πεπεισμένος ότι ο Oliver Stefani θα συνεχίσει σταθερά την εξέλιξη της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της ŠKODA, προάγοντάς την με επιτυχία στο επόμενο επίπεδο. Χάρη στις γνώσεις και τις ικανότητές του θα ικανοποιήσει τους πελάτες με τα μελλοντικά μοντέλα Skoda και θεωρώ ότι είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.