«Κλίκ»  στο μέλλον από την Seat με ένα πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο

«Κλίκ»  στο μέλλον από την Seat με ένα πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο

Στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το παγκόσμιο ντεμπούτο του CUPRA Concept

Το πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας αντιπροσωπεύει το όραμα της CUPRA για επαναπροσδιορισμό του sportiness. Είναι η πρώτη φορά που η CUPRA χρησιμοποιεί 100% ηλεκτρικό κινητήρα σε ένα όχημα που οι αναλογίες του τονίζονται και εμψυχώνονται από την ηλεκτρική του «καρδιά».

Με στοιχεία από ένα crossover τεσσάρων θυρών, ένα SUV και ένα sport coupe, η CUPRA αποκαλύπτει το όραμά της για το μέλλον με ένα αποκλειστικό concept.

Το εξωτερικό του οχήματος συνδυάζει τη μοναδικότητα και την πολυπλοκότητα, με αθλητικές αναλογίες και ένα νέο είδος ενέργειας στην κατηγορία. Το εμπρόσθιο μέρος διακρίνεται απο μια ισορροπία αισθητικής και απόδοσης, με κάθε αεραγωγό να παρέχει επιπλέον απόδοση που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται ταχύτερα ενώ η ηλεκτρική του προσωπικότητα τονίζεται από το φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA που βρίσκεται χαμηλά, παρέχοντας ένα οπτικό σημείο εστίασης.

Στο πίσω μέρος, χωρίς να είναι αναγκαίες οι εξατμίσεις, ο διαχύτης παρέχει λειτουργική αεροδυναμική, δημιουργώντας παράλληλα και μία αίσθηση επιδόσεων που ενισχύεται από το εκλεπτυσμένο οπίσθιο φως που διατρέχει τη πίσω πόρτα, το οποίο ενισχύει την αίσθηση του πλάτους του οχήματος και ενσωματώνει το CUPRA λογότυπο.

Η CUPRA ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του μέλλοντος, συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση, την προηγμένη τεχνολογία και την εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για πρώτη φορά το CUPRA Concept θα το δούμε στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.