ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Mε 200 νέους ταχυφορτιστές επεκτείνουν το δίκτυο φόρτισης στις Η.Π.Α. η  Nissan με την  EVgo  

Mε 200 νέους ταχυφορτιστές επεκτείνουν το δίκτυο φόρτισης στις Η.Π.Α. η  Nissan με την  EVgo  

Η Nissan ξεκίνησε συνεργασία με την EVgo προκειμένου να κατασκευάσουν το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο ταχείας φόρτισης EV στις ΗΠΑ.

Θα εγκαταστήσουν 200 ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DCFC) . Κάθε ένας από τους ταχυφορτιστές είναι σε θέση να προσφέρει 100kW και διαθέτει τόσο CHAdeMO όσο CCS σύνδεση, ώστε να μπορούν να φορτίσουν τα περισσότερα EVs.

Η κοινή επένδυση της Nissan και της EVgo, βασίζεται σε ένα εξαετές πλάνο συνεργασίας μεταξύ των δύο κορυφαίων παικτών για την ηλεκτροκίνηση στις Η.Π.Α. Από το 2010, η Nissan έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 2.000 ταχυφορτιστές, σε ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν σήμερα σε απόσταση 15 λεπτών από ένα ταχυφορτιστή της EVgo, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τη Nissan κατά μήκος του δρόμου I-95 στην Ανατολική Ακτή, αλλά και του δρόμου DRIVEtheARC στην Καλιφόρνια, που εκτείνεται από το Monterey έως την Λίμνη Tahoe.

Με το κοινό πρόγραμμα μάρκετινγκ της Nissan με την EVgo θα ενημερώσουν και ταυτόχρονα θα ευαισθητοποιήσουν τους οδηγούς στις Η.Π.Α., αναφορικά με τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Σε αυτό περιλαμβάνεται η προβολή του Nissan LEAF PLUS, με εμβέλεια που φτάνει τα 226 μίλια, η δυνατότητα ταχείας φόρτισης, όπως και το δίκτυο της EVgo με περισσότερους από 1.200 δημόσιους ταχυφορτιστές σε ολόκληρη τη χώρα.

Το Nissan LEAF, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, αποτελεί την εικόνα του Nissan Intelligent Mobility (NIM) και το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Το LEAF συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά των πωλήσεων στα EVς παγκοσμίως, με περισσότερα από 400.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010, όπου και ξεκίνησε η εμπορική διάθεση της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.