ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο καθηγητής Κ.Βαθιώτης καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση από παρενέργειες εμβολίων»

Ο καθηγητής Κ.Βαθιώτης καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση από παρενέργειες εμβολίων»

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, πρώην Αν.Καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανθρωποκτονία από πρόθεση λόγω των πιέσεων που ασκεί στους πολίτες να εμβολιαστούν επί της ουσίας υποχρεωτικώς, αφού αν δεν το κάνουν θα καταστρέψει την κοινωνική και οικονομική τους ζωή.

«Mε τον τρόπο που εξελίσσεται ο εμβολιασμός αυτή τη στιγμή έχουμε ευθύνη για ανθρωποκτονία από πρόθεση» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν οργανώνεις μαζικό εμβολιασμό και υπάρχουν παρενέργειες, που βασίζεις την πίστη σου ότι δεν θα επέλθει ο θάνατος; Όπως έχω γράψει και έχω διδάξει τους σπουδαστές μου, όταν ο δράστης προβλέπει την επέλευση του αποτελέσματος και παρόλα αυτά εξακολουθεί να ενεργεί χωρίς να βασίζει την πίστη του σε ένα αντικειμενικό έρεισμα τότε έχουμε ενδεχόμενο δόλο ανθρωποκτονίας».

Σημειώνεται ότι πριν από έξι ημέρες ο νομικός μιλώντας στον Focus 103.6 έκανε λόγο για «δικτατορία που επιτείνεται μέρα με τη μέρα».

Ο κ. Βαθιώτης σχολιάζοντας τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μίλησε για υγειονομική δικτατορία: «Έχουμε περίπου μονοκομματικό κράτος. Δεν λειτουργεί η αρχή της δημοκρατίας, έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου. Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε», ανέφερε ο νομικός και πρόσθεσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά «εξευτελισμό και ταπείνωση του ανθρώπου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο κ. Βαθιώτης προχώρησε σε μια συγκλονιστική καταγγελία, κατά την οποία ανέφερε ότι ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Τσιρώνης έχει υποστεί βλάβες στην υγεία του από παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca: «Οι παρενέργειες δηλώνονται; Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες; Ο εισαγγελέας εφετών, Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει φυτό από τις παρενέργειες του AstraZeneca. Και δεν μιλάει κανένας» κατήγγειλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.