Να καταργηθεί ο νόμος περί υποχρεωτικού εμβολιασμού και να πάει σε εκλογές ζητά από την κυβέρνηση η ΕΟΝ

Να καταργηθεί ο νόμος περί υποχρεωτικού εμβολιασμού και να πάει σε εκλογές ζητά από την κυβέρνηση η ΕΟΝ

Οι διαδηλώσεις κατά των αυταρχικών μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό και τον αναγκαστικό εμβολιασμό συνεχίστηκαν για ακόμη εβδομάδα. Χιλιάδες ήταν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν και εχθές στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για την ιδιότυπη αυτή κατάσταση της ανελευθερίας που η κυβέρνηση θέλει να επιβάλλει με κάθε τρόπο.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία με αφορμή τις πρόσφατες αυτές διαδηλώσεις εξέδωσε σχτική ανακοίνωση.

«Για ακόμη μια φορά, χθες, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν δυναμικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Κρήτη, σε πολλές πόλεις της χώρας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του υγειονομικού απαρτχάιντ. Στην Αθήνα, μέλη της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας έδωσαν πάλι το παρών με συνθήματα και φυλλάδια στην πορεία περισσότερων από 10.000 Ελλήνων Πατριωτών από την Ομόνοια στο Σύνταγμα. Τα μέλη της ΕΟΝ δεχτήκαμε τεράστια υποστήριξη και εκπληκτική αποδοχή από απλούς οικογενειάρχες, εργαζόμενους, φοιτητές και μαθητές, δίνοντάς μας θάρρος και ελπίδα να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας για μια Ελεύθερη Πατρίδα. Να συνεχίσουμε την αντίσταση στο καθεστώς “δεξιών κι αριστερών” που έχουν επιβάλει οι διεθνείς τοκογλύφοι των πολυεθνικών εταιρειών και της παγκοσμιοποίησης πάνω στο σβέρκο του ελληνικού λαού.

Την ίδια ώρα που στο προεδρικό μέγαρο η κ. Σακελλαροπούλου μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς, ΛΟΑΤΚΙ, μετανάστες κλπ. γιόρταζαν υποκριτικά τη “δημοκρατία”, λίγα μέτρα πιο ‘κει στο Σύνταγμα, η αστυνομία με κυβερνητική εντολή διέλυε τη συγκέντρωση χιλιάδων Ελλήνων πολιτών με πρωτοφανή βιαιότητα, χημικά, ξυλοδαρμούς, αύρες και προσαγωγές. Γυναίκες, ηλικιωμένοι, παιδιά, ακόμη και τουρίστες έτρεχαν πανικόβλητοι στους δρόμους και στα στενά γύρω από το Σύνταγμα.

Η Κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η στοχοποίηση 4.000.000 Ελλήνων ως “ψεκασμένους, ακροδεξιούς, ανεύθυνους” οι οποίοι αρνούνται για προσωπικούς, ιδεολογικούς και ιατρικούς λόγους να εμβολιαστούν με τα νέα εμβόλια για τον κορονοϊό και η κοινωνική και καταναλωτική απομόνωση, οδηγεί την κοινωνία σε τεράστιο διχασμό, καταστρέφει εντελώς την ελληνική οικονομία και οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία και στη φτώχεια. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε πλήρως στη διαχείριση αντιμετώπισης του κορονοϊού με 12.000 νεκρούς. Με ένα επτάμηνο αναποτελεσματικό lockdown που αύξησε τα κρούσματα και κατέστρεψε εντελώς τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, ο ελληνικός λαός αντιδράει δυναμικά. Δεν έχει καμία εμπιστοσύνη ούτε στις αποτυχημένες κυβερνητικές πολιτικές χουντικού τύπου ούτε στις αποφάσεις συγκεκριμένων εγκαθέτων “ειδικών”, οι οποίοι παλινδρομούν και αντιφάσκουν συνεχώς. Η κυβέρνηση δεν εκλέχθηκε το 2019 ούτε για να επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και απολύσεις, ούτε για να αποδεχθεί πλήρως την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που ούτε τα Σκόπια δεν τηρούν. Ήρθε η ώρα να πάρει πίσω τα μέτρα υποχρεωτικότητας και να προχωρήσει στην αναζήτηση νέας εκλογικής εντολής.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.