Το ΑΚΚΕΛ προς Υπουργό Υγείας για καταγραφή παρενεργειών από εμβόλια και παροχή στοιχείων αντιμετώπισης κορωνοϊού

Το ΑΚΚΕΛ προς Υπουργό Υγείας για καταγραφή παρενεργειών από εμβόλια και παροχή στοιχείων αντιμετώπισης κορωνοϊού

Το ΑΚΚΕΛ απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας ζητώντας ενημέρωση «σχετικά με το πώς πιστοποιείται και διασφαλίζεται ότι όλες οι παρενέργειες και ανεπιθύμητες επιπτώσεις από τους εμβολιασμούς Ελλήνων πολιτών πραγματικά καταγράφονται στο σύνολό τους και δεν αποσιωπούνται, όπως επίσης με ποιούς τρόπους και συστήματα γίνεται αυτό και από ποιούς».

Το πλήθος των καταγγελιών για αποσιώπηση παρενεργειών και για απουσία ελληνικού εθνικού συστήματος καταγραφής και αναφοράς όπως το αμερικανικό VAERS κατέστησε απαραίτητο να σταλεί η επιστολή για να υπάρχει επίσημη απάντηση.

Το ΑΚΚΕΛ έθεσε επίσης το θέμα της μη απάντησης από τον προκάτοχό του κ. Κικίλια στην επιστολή του ΑΚΚΕΛ στις 14 πριν από 16 μήνες (!) που ζητούσαμε συγκεκριμένα στοιχεία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ειδικότερα:

(1) Τα πρακτικά των συνεδριάσεων:

του Εθνικού Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας από τον Ιανουάριο του 2020 και μετά όπου θα παρουσιάζεται η τοποθέτηση του κάθε συμμετέχοντος και τι έχει υποστηρίξει.

του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αν έχει κάνει ξεχωριστές συνεδριάσεις.

της ομάδας εμπειρογνωμόνων και ειδικών λοιμωξιολόγων για το νέο κορονοϊό.

της συνεδρίασης του έκτακτου Συμβουλίου Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον κορονοϊό στο οποίο συμμετείχε ο Υπουργός Υγείας στις 13 Φεβρουαρίου του 2020 στις Βρυξέλλες.

(2) Ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες και τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν και από ποιους επιλέχθηκαν τα 26 μέλη της ομάδας εργασίας που «θα συνεργάζεται με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για θέματα Δημόσιας Υγείας», όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

————–Η επιστολή στον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη————–

ΣΧΕΤ.: Καταγραφή και αναφορά παρενεργειών και ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην οποία είστε Υπουργός Υγείας, για 1,5 έτος έχει επιβάλει ένα μοναδικό στην ιστορία πλαίσιο μέτρων στέρησης της ελευθερίας κάθε είδους και εξάρτησης των αναφαίρετων δικαιωμάτων ενός ανθρώπου από την συμμόρφωση και πειθαρχία σε κυβερνητικές εντολές, με περισσότερο πρόσφατη περίπτωση αυτήν του υποχρεωτικού εμβολιασμού, τον οποίο παράνομα και άκρως αντιδημοκρατικά έχετε επιβάλει στους Έλληνες πολίτες.

Οι εμβολιασμοί των Ελλήνων πολιτών με φαρμακευτικά σκευάσματα RNA στα οποία συγκαλυμμένα και με αδιαφάνεια έχει δοθεί η ιδιότητα του εμβολίου, με την ταυτόχρονη απαγόρευση χρήσης πραγματικών και κανονικών εμβολίων από τη Ρωσία, Κίνα, Κούβα κλπ, ενισχύει την αδιαφάνεια, κυρίως όταν στηρίζετε αυτήν την απαγόρευση σε υποτιθέμενη πολιτική αρμοδίων ευρωπαϊκών φορέων, οι οποίοι όμως έχουν απαγορεύσει τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίων, που εσείς έχετε επιτρέψει!

Ακόμη χειρότερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα σύστημα καταγραφής και αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων από τα εμβόλια και παρενέργειες από αυτά, κάτι ανάλογο με το VAERS, ενώ υπάρχουν πάρα πολλές. Όχι μόνο υποεκτίμηση αυτών και αναφορά αλλά και καταγραφή ίσως και δέκα φορές λιγότερων από τις παρενέργειες που πραγματικά υπήρξαν.

Το ΑΚΚΕΛ επιθυμεί να πληροφορηθεί από εσάς σχετικά με το πώς πιστοποιείται και διασφαλίζεται ότι όλες οι παρενέργειες και ανεπιθύμητες επιπτώσεις από τους εμβολιασμούς Ελλήνων πολιτών πραγματικά καταγράφονται στο σύνολό τους και δεν αποσιωπούνται, όπως επίσης με ποιούς τρόπους και συστήματα γίνεται αυτό και από ποιούς.

Επιπλέον Θα θέλαμε να ασχοληθείτε προσωπικά με το θέμα που θέσαμε στον προκάτοχό σας πριν από 16 μήνες και δεν μας απάντησε καθόλου, σχετικά με στοιχεία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, κυρίως αυτά που αφορούν τα πρακτικά συνεδριάσεων των Επιτροπών, Επιστημόνων κλπ που περιλαμβάνονται στο αντίγραφο της επιστολής που στείλαμε στον κ. Κικίλια και το οποίο επισυνάπτουμε.

Με τιμή,

[Υπογραφή]

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.