ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ. Μητσοτάκης προς Αλέξη Τσίπρα : «Χρησιμοποιείτε επιχειρήματα αντιεμβολιαστών»

Κ. Μητσοτάκης προς Αλέξη Τσίπρα : «Χρησιμοποιείτε επιχειρήματα αντιεμβολιαστών»

«Είστε πρώτος ανάμεσα στους αντιεμβολιαστές» ανέφερε σκωπτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στην Βουλή, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, αναφερόμενος προφανώς σε κάποιες δημοσκοπήσεις που θέλουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται στις προτιμήσεις των λεγόμενων αντιεμβολιαστών.

Επίσης, ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί στους λόγους του επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών !

Ενδιαφέρον πάντως έχει ότι σε στροφή του λόγου του ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «η πιθανότητα να αρρωστήσει από κορωνοϊό κάποιος εμβολιασμένος είναι ίδια με αυτή την εποχικής γρίπης»!

«Και δεν θυμάμαι», συνέχισε ο Κ. Μητσοτάκης «να κλείναμε την χώρα με την εποχική γρίπη»!

Εδώ όμως θα πρέπει να επισημάνουμε δυο πράγματα.

Πρώτον, από που συνάγεται το συμπέρασμα αυτό σχετικά με τους εμβολιασμένους; Γιατί η πρακτική πείρα της ζωής, αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα έξω αλλά και όσα αναφέρουν διάφοροι επιστήμονες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν εξίσου με τους ανεμβολίαστους και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα νοσούν και βαριά, ενώ δεν είναι και λίγοι όσοι έχουν καταλήξει( για να μην κάνουμε λόγο για αναφορές υγειονομικών πως οι ΜΕΘ είναι γεμάτες με πλήρως εμβολιασμένους ασθενείς.

Και δεύτερον, όταν η χώρα έκλεισε και έμεινε στον γύψο για δύο χρόνια, με ποιες μελέτες έγινε αυτό; Γιατί πρακτικά όπως και ο διεθνούς φήμης καθηγητής Γ. Ιωαννίδης έχει επισημάνει από την αρχή αυτής της ιστορίας, η πιθανότητα να καταλήξει κάποιος από κορωνοϊό ήταν εξαρχής ίδια με αυτή της εποχικής γρίπης!

Ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερη και μάλιστα σε ηλικίες κάτω των 40 ετών ήταν ακόμα μικρότερη. Γιατί λοιπόν κλείσατε την χώρα ; Μήπως ο σκοπός όλης αυτής της υστερίας – τρομοκρατίας ήταν τελικά να οδηγηθούμε στον μαζικό εμβολιασμός με το ζόρι;

Δείτε το σχετικό video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.