ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Παπαδημούλης – Α. Λατινοπούλου: Ξεκινάει αύριο η δίκη

Δ. Παπαδημούλης – Α. Λατινοπούλου: Ξεκινάει αύριο η δίκη

Ραντεβού στα δικαστήρια έχουν αύριο η πολιτεύτρια της Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για να λύσουν τις διαφορές που προέκυψαν όταν η Α. Λατινοπούλου έγραψε ένα αιχμηρό τουίτ για τον ανοίκειο πλουτισμό των πολιτικών και πως αυτό διώχνει τον κόσμο από την πολιτική.

Αφορμή δόθηκε μετά τις αποκαλύψεις για τα 38 ακίνητα που ανήκουν στον Παπαδημούλη.

Το επίμαχο τουιτ : «Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακρυά από την πολιτική είναι ότι οι άνθρωποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη και πολλούς άλλους, πως μπήκαν «ξυπόλητοι» στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες, με κάποιον τρόπο #Παπαδημούπολη».

O Δ. Παπαδημούλης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Α. Λατινοπούλου, ζητώντας από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν στην άσκηση δίωξης εις βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κόσμος έχει σταθεί στο πλευρό της νεαράς υποψήφιας, αναμένουμε τι θα πράξει και η Ελληνική δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.