ΚΙ.ΝΑΛ: «Θρίλερ» για τη δεύτερη θέση – Λιγότεροι από 4.000 ψήφοι η διαφορά μεταξύ Γ.Α.Παπανδρέου και Α.Λοβέρδου

ΚΙ.ΝΑΛ: «Θρίλερ» για τη δεύτερη θέση – Λιγότεροι από 4.000 ψήφοι η διαφορά μεταξύ Γ.Α.Παπανδρέου και Α.Λοβέρδου

Σε «θρίλερ» για τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ εξελίσσεται η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ανδρέα Λοβέρδο, με τον πρώην πρωθυπουργό να διατηρεί από την ώρα που ξεκίνησε η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων ένα προβάδισμα περίπου δύο ποσοστιαίων μονάδων.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου έχει 61.693 ψήφους με τον κ. Λοβέρδος να είναι στις 57.717 με καταγεγραμμένο το 83% των ψήφων. Ουσιαστικά η διαφορά είναι λιγότερο από 4.000 ψήφους.

Το επιτελείο του κυρίου Λοβέρδου ελπίζει ότι η διαφορά αυτή μπορεί να καλυφθεί όσο ενσωματώνονται τμήματα από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, αλλά τα περιθώρια στενεύουν όσο περνά η ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει δηλώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.