ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εκπρόσωπος ΚΕΛΑΝ για Γ.Τράγκα: «Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του – Θα βγει νικητής»

Εκπρόσωπος ΚΕΛΑΝ για Γ.Τράγκα: «Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του – Θα βγει νικητής»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, παραμένει για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», με κορωνοϊό, με τους θεράποντες γιατρούς του να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματός του, Πάρη Κουρτζίδη, η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Δεν έχει κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του και ο ίδιος «θεωρεί ότι θα βγει νικητής».

Όπως είπε ο κ. Κουρτζίδης, «είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει».

Παράλληλα μίλησε για «κανιβαλισμό» που επικρατεί όσον αφορά το θέμα του Γιώργου Τράγκα.

«Ασφαλώς ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» είπε, ο κ. Κουρτζίδης, προσθέτοντας ότι το ΚΕΛΑΝ, σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό «ούτε αποτρέπει, ούτε προτρέπει».

Σχετικά με την απόφαση του κ. Τράγκα να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, επεσήμανε πως «είχε τους φόβους του, είχε και μία αλλεργία. Σε σχέση και με το ζάχαρο που δεν ήθελε να απορρυθμιστεί, είχε αυτόν τον φόβο».

Σε καραντίνα στο σπίτι η σύζυγος του Τράγκα

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, νοσεί και αυτή με κορωνοϊό και βρίσκεται σπίτι της σε καραντίνα, καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρίζει νοσηλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου έχουν δοθεί ήδη οδηγίες και αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε θα εισαχθεί στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.