ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απόστολος Γκλέτσος: «Παππούλη μου, λυπάμαι, αλλά…»

Απόστολος Γκλέτσος: «Παππούλη μου, λυπάμαι, αλλά…»

Μία ενδιαφέρουσα «διένεξη» έλαβε χώρα ανάμεσα στον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, και τον Αρχιμανδρίτη από τη Φθιώτιδα, που πριν από μερικές ημέρες απασχόλησε το πανελλήνιο έπειτα από το επεισόδιό του με γυναίκα τροχονόμο, την οποία φέρεται να χαστούκισε.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, o Αρχιμανδρίτης απέστειλε έγγραφο προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας να φτάνει μέχρι το μοναστήρι του το απορριμματοφόρο του Δήμου.

Μάλιστα, ο ιερέας ενημερώνει τον δήμαρχο ότι σε περίπτωση μη ικανοποίησης του αιτήματός του, θα αναγκαστεί να απευθυνθεί στον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Γκλέτσος ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, καθώς το απορριμματοφόρο είναι παλιό και δεν υπάρχουν χρήματα για τη συντήρησή του, με συνέπεια να μην μπορεί να προσεγγίσει το σημείο. 

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η προσφώνηση του δημάρχου, ο οποίος αποκάλεσε τον Αρχιμανδρίτη «Παππούλη μου».

Δείτε τα έγγραφα που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.