ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μας συστήνει τον σύζυγό της! (φωτό)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μας συστήνει τον σύζυγό της! (φωτό)

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες αποκαλύψεις προσωπικών στιγμών, όπως και σε εμφανίσεις με τον σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη. Το καλοκαίρι και η πατρίδα της φαίνεται ότι έκαναν καλή δουλειά στη διάθεσή της και η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε μια προσωπική φωτογραφία με τους ακολούθους της στο Instagram. Με αυτή, μάλιστα, αποχαιρέτησε το καλοκαίρι και την Κρήτη.  Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram

«Με τον σύζυγο μου, ύστερα από μια ονειρεμένη μέρα στα Σφακιά. Αντίο στην αγαπημένη Κρήτη. Επιστροφή στην Αθήνα για δουλειά! Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζετε τις διακοπές!» , έγραψε ως λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

 Η υπουργός, εκτός από το ότι πέρασε λίγες μέρες στο παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμος -όπου διατηρεί σπίτι- στην περιοχή του Ρεθύμνου τόπου καταγωγής της, επισκέφτηκε με τον σύζυγο της και τα Σφακιά. Εκεί πόζαραν για αυτή τη φωτογραφία που αντανακλά την ευτυχία της κοινής ζωής τους.  

Όσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα, που ήταν κεραυνοβόλος, και δεν έχει αλλοιωθεί από τις 22 Ιανουαρίου του 2010 που παντρεύτηκαν. Το μυστήριο τελέστηκε «κεκλεισμένων των θυρών», παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου εννέα χρόνια σε κοινή παρέα φίλων και το ειδύλλιο δεν άργησε να αρχίσει. Στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους απέφευγαν επιμελώς τη δημοσιότητα και ζούσαν μαζί αθόρυβα.

Ο Μάνος Πενθερουδάκης διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου και έχει έναν γιο και μία κόρη από προηγούμενο γάμο και η κόρη του Αλεξία τα τελευταία χρόνια ενεπλάκη έντονα με την επιχείρηση και τον σχεδιασμό κοσμημάτων.  

Βρίσκεται πάντα στο πλευρό της με διακριτικό τρόπο και υποχωρεί κάθε φορά που την καλέι το επαγγελματικό καθήκον. Παράδειγμα η αναβολή του ταξιδιού του μέλιτός τους λόγω της τότε ανανέωσης της θητείας του κ. Κάρολου Παπούλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι ζει στον Λυκαβηττό και ταξιδεύει είτε στο αγαπημένο του νησί, την Κρήτη, είτε σε κάποιο εξωτικό προορισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.