ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σφοδρή επίθεση κυβέρνησης σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τις “μαύρες σακούλες με τα χρήματα της Siemens”!

Σφοδρή επίθεση κυβέρνησης σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τις “μαύρες σακούλες με τα χρήματα της Siemens”!

Επίθεση της κυβέρνησης στους εισαγγελείς για την επ’αόριστον αναβολή της δίκης της Siemens, αλλά και φαρμακερά βέλη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τις δωροδοκίες τους από την γερμανική εταιρεία.

Από το Μέγαρο Μαξίμου, εμφανώς οργισμένοι, μιλούν για μεθόδευση και κατηγορούν ανοιχτά τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και κατονομάζουν πολιτικούς.

Παράλληλα, εξαπολύουν επίθεση και στο ΠΑΣΟΚ αλλά και ονομαστικά στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ό,τι αφορά στον κ. Ντογιάκο πηγές από το Μαξίμου σημειώνουν ότι «είναι πολύ καλός νομικός για να έχει κάνει παράλειψη» και επιμένουν ότι όποιες μεταφράσεις ζητήθηκαν από το ΥΠΕΞ παραδόθηκαν .

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, βάλουν κατά ΠΑΣΟΚ και Ντόρας Μπακογιάννη σημειώνοντας ότι:

«Είναι το λιγότερο θράσος το ΠΑΣΟΚ που έπαιρνε λεφτά σε μαύρες σακούλες και η Ντόρα Μπακογιάννη που είχε σχέσεις με τον κ. Χριστοφοράκο να βγαίνουν και να υπαινίσσονται ότι είχαμε πρόθεση συγκάλυψης της υπόθεσης».

«Το κάνουν για να καλύψουν την εισαγγελία Εφετών» προσθέτουν, ενώ με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση από κύκλους της κυβέρνησης –στην οποία δεν απάντησε η Συγγρού- τονίζουν ότι «έκανε πως το έχει καταπιεί»!

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτογελοιοποιούνται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Σε παρόμοιο ύφος ήταν και ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τονίζει ότι το μόνο που καταφέρνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με τις καταγγελίες για συγκάλυψη «είναι να αυτογελοποιούνται».

«Μάλλον το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θεωρούν ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Ο κόσμος, όμως, δεν έχει ξεχάσει τα μαύρα ταμεία της Siemens, τις βαλίτσες του κ. Τσουκάτου, την «περίεργη» φυγή του  Χριστοφοράκου και του Καραβέλα (επί ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη). Δεν έχει ξεχάσει τις «δωρεές»,  τα τηλεφωνικά κέντρα και τις καφετιέρες. Δεν έχει ξεχάσει τον σκανδαλώδη εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία, ούτε τη διαδικασία με την οποία ήρθε στη βουλή- και του οποίου οι όροι δεν τηρήθηκαν καν από τη Siemens», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο Συνασπισμός, παλιότερα, έχουν  αγωνιστεί με κάθε μέσο, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για το ξεσκέπασμα του «σκανδάλου των σκανδάλων». Το μόνο που καταφέρνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ  με τις καταγγελίες τους για συγκάλυψη από τη σημερινή κυβέρνηση, είναι να αυτογελοιοποιούνται. Κάθε φορά που μιλούν εκτίθενται, κάθε φορά που καταγγέλλουν υπενθυμίζουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά τους», σημειώνει ακόμη η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.