Έδωσε η Βαγενά σε 10 συνταξιούχους το ΕΚΑΣ τους

Έδωσε η Βαγενά σε 10 συνταξιούχους το ΕΚΑΣ τους

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Άννα Βαγενά έκανε πράξη την υπόσχεση της και έδωσε σε δέκα συνταξιούχους το ΕΚΑΣ που έχασαν. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της σκέφτηκε πολύ για το αν πρέπει να δημοσιοποιήσει την είδηση, ενώ όπως επεσήμανε δεικτικά ελπίζει η είδηση να «τύχει της ίδιας δημοσιότητας με προηγούμενες που με είχαν στοχοποιήσει όλο αυτό το διάστημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

Σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να δημοσιοποιήσω το γεγονός ότι τήρησα την υπόσχεσή μου και έδωσα σε δέκα δικαιούχους του ΕΚΑΣ το ποσό που είχαν χάσει από την ψήφιση του σχετικού νόμου. Ήδη στους λογαριασμούς δέκα δικαιούχων έχουν πιστωθεί από τη βουλευτική μου αποζημίωση τα αντίστοιχα ποσά.

Το δημοσιοποιώ τώρα όχι για να αποσπάσω επαίνους και να παραστήσω τη φιλάνθρωπο, αλλά για να δηλώσω κατηγορηματικά την πεποίθησή μου ότι υπάρχουν περιθώρια και από τις βουλευτικές αποζημιώσεις, αλλά και από τους υψηλούς μισθούς του δημοσίου για περικοπές, προς όφελος των χαμηλοσυνταξιούχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κίνησή μου είναι συμβολική και σας διαβεβαιώ ότι τα χρήματα που δίνω δεν είναι από το περίσσευμα, αλλά από το υστέρημα του οικογενειακού μου προϋπολογισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.